Alle artikler

Filtrer artikler ved å velge et tema du ønsker å lese mer om

Erstattet server med sky

– Sodvin er vår IT-avdeling, forteller Einar Berggren Hansen i J.I. Bygg.   

Totalleverandør av IT-tjenester

Andersen & Mørck AS har samarbeidet med Pål og Matthew i PM Data, og nå Sodvin, siden 80-tallet.

Hvilket av Microsofts prosjektverktøy bør brukes når?

Microsoft har i Microsoft 365-porteføljen flere ulike prosjektverktøy. Hvilket du bør velge å bruke avhenger i stor grad av kompleksiteten til prosjektet og antallet deltakere.  

Microsoft Lists - kort innføring

Microsoft Lists er en brukervennlig, rask og praktisk oppgaveliste-app som kan administrere og organisere data og arbeid. Microsoft Lists er en tjeneste som er inkludert i alle Microsoft 365 sine bedriftsabonnement. 

Microsoft Planner - kort innføring

Microsoft Planner er et nettbasert verktøy for organisering av arbeid. Det er en tjeneste som er inkludert i alle Microsoft 365 sine bedriftsabonnement. 

Microsoft Forms - kort innføring

Microsoft Forms er et nettbasert verktøy for å lage spørreundersøkelser, påmeldingsskjemaer og meningsmålinger, der oppgaven er å samle tilbakemeldinger fra brukere. Microsoft Forms er en tjeneste som er inkludert i alle Microsoft 365 sine ...

Microsoft Bookings - kort innføring

Microsoft Bookings er et planleggings- og bookingverktøy som lar kundene dine planlegge og administrere avtaler online. Det er en tjeneste som er inkludert i alle Microsoft 365 sine bedriftsabonnement.

Sparer så det monner: Mye strøm å spare med rett teknologi og kunnskap

Sørlie Næringseiendom sparer 38 prosent av strømmen i det 21 år gamle Veidekke-bygget i Sarpsborg. Strømspareløsningen Spart fra Sodvin gir også både godt inneklima og storfornøyde leietakere.

Velkommen til nye Xakt

Nå er Xakt Medlem endelig webbasert. Det betyr at du kan kjøre programmet i din nettleser.