Group 2538

IT-tjenester

Trygge og sikre IT-tjenester fra en leverandør som bryr seg!

Sodvin er en helhetlig partner innen IT, skytjenester, sikkerhet, datasenter, ERP, utstyr, mobil, TV-løsninger, fiberlinjer og fiberutbygging for bedrifter.

2022-05-19-09.30.51_moterom_web

SIKKER Bedrift – en komplett skyløsning

I SIKKER Bedrift har vi samlet nøye utvalgte og supplerende tjenester i et enkelt og trygt skykonsept, for å gi bedrifter en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

SIKKER Bedrift er den ideelle tjenesten for bedrifter som ønsker å:

  • Benytte Microsoft 365 for e-post og dokumentlagring
  • Benytte alle de kjente programmene i Office.
  • Samhandle gjennom Teams.
  • Være trygg på at alt av utstyr, programvarer og skyløsninger til enhver tid er sikkerhetsmessig oppdatert
  • Få ubegrenset gratis teknisk brukerstøtte.
Spesifikasjoner og priser

Datasentertjenester

Sodvin tilbyr IT-driftsløsningene FRONTDESK® og Azure for bedrifter som ønsker sin egen dedikerte nettsky med sikker tilgang til bedriftens programmer og data. 

For å maksimalisere driftssikkerheten til våre kunder, leverer vi våre tjenester fra hele fire datasentre.

Allerede i 2018 etablerte vi oss i Green Mountain sitt verdenskjente datasenter «DC-1 Stavanger» i det tidligere NATO-anlegget på Rennesøy. Våren 2021 etablerte vi oss i Basefarm sitt moderne datasenter på Lørenskog utenfor Oslo.

Sodvin er dermed etablert i to av Norges ledende «tier-3» datasentre, og kan med dette også tilby colocation-tjenester i verdensklasse.

Se våre datasentertjenester
Thor Anders Hansen, Vigres AS kundereferanse Sodvin
Thor Anders Hansen
Daglig leder i Vigres AS

"Vi er svært tilfredse med valget vi gjorde. Oppstarten av samarbeidet og senere konvertering til skytjenester gikk smertefritt og skjedde i løpet av én helg. Sodvin AS er blitt vår IT-avdeling."

Hallgeir Brenden, driftskoordinator i Samlaget - Kundereferanse Sodvin IT-tjenester
Hallgeir Brenden
Driftskoordinator i Samlaget

"Vår forrige leverandør var absolutt dyktige de også, men de var vel ikke akkurat kjent for å ta den laveste prisen. Det er begrenset hvor mye man egentlig skal betale for IT-tjenester, og sånn sett var det et enkelt valg. Vi halverte kostnadene ved å bytte til Sodvin."

Martin Sagen Andersen, CFO i Andersen & Mørck
Martin Sagen Andersen
CFO i Andersen & Mørck

"Sodvin måtte sette seg inn i fagprogrammene våre og sy løsninger tilpasset våre behov. Vi har ingen IT-sjef. Vi stoler på Sodvin som rådgivere og leverandør. De leverer alt fra a til å, hardware og software."

Microsoft Gold Partner Norge

Vi kan Microsoft 365

Vi leverer alle Microsoft 365-tjenester, til nøyaktig samme månedlige abonnementspris som Microsoft gjør selv!

 

Hva er forskjellen? Som Microsoft Gold-partner sørger vi for at du kommer riktig ut av startblokka, og forplikter oss til å levere høykvalitets support og service. I tillegg er flere av våre øvrige tjenester skreddersydd for smidig samkjøring med løsningene til Microsoft.

Se våre Microsoft-tjenester

Artikler

URL-forsvar er en vesentlig del av bedriftens IT-sikkerhet

URL-forsvar har blitt en viktig brikke i bedrifters IT-sikkerhet. For med et stadig økende antall målrettede Phishing-angrep (nettfiske), som alltid starter gjennom e-post, er det fremdeles en faktor som forblir konstant.  

Hva er tofaktorautentisering og hvorfor bør du bruke det?

Som en av de rimeligste og mest effektive måtene å redusere risikoen for hacking, kan tofaktorautentisering bidra til å redusere eventuelle tap av bedriftens data. Den bør være en obligatorisk del av bedriftens IT-sikkerhet.

Derfor bør du øke fokuset på datasikring

Norske bedrifter har dessverre for lite fokus på IT-sikkerhet. Bare halvparten av norske bedrifter har en responsplan for dataangrep, og like få har en plan for sikring av data.

Noen av våre samarbeidspartnere

La oss vise deg våre IT-tjenester