Group 2538

IT-tjenester

Trygge og sikre IT-tjenester fra en leverandør som bryr seg!

Sodvin er en helhetlig partner innen IT, skytjenester, sikkerhet, forretningssystemer, datasenter, ERP, utstyr, mobil, TV-løsninger, fiberlinjer og fiberutbygging for bedrifter.

microsoft365goldpartner

Visste du at Sodvin er sertifisert Microsoft Gold Partner?

Som Microsoft Gold Partner er vi topp 1% blant Microsofts partnere, og vi leverer over hele 6.000 månedlige abonnementer på Microsoft 365.

Partnerutmerkelsen er et kvalitetsstempel som viser at vi har solid kompetanse og erfaring, gjennom høyt sertifiserte medarbeidere, dokumenterte kundereferanser og et stort antall leverte løsninger.

Les mer om Microsoft 365
_MG_7228

SIKKER Bedrift – en komplett skyløsning

I SIKKER Bedrift har vi samlet nøye utvalgte og supplerende tjenester i et enkelt og trygt skykonsept, for å gi bedrifter en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

SIKKER Bedrift er den ideelle tjenesten for bedrifter som ønsker å:

  • Benytte Microsoft 365 for e-post og dokumentlagring
  • Benytte alle de kjente programmene i Office
  • Være trygg på at alt av utstyr, programvarer og skyløsninger til enhver tid er sikkerhetsmessig oppdatert
  • Få ubegrenset gratis teknisk brukerstøtte
  • Samhandle gjennom Teams
Spesifikasjoner og priser

Datasentertjenester

Sodvin tilbyr IT-driftsløsningene FRONTDESK® og Azure for bedrifter som ønsker sin egen dedikerte nettsky med sikker tilgang til bedriftens programmer og data. 

For å maksimalisere driftssikkerheten til våre kunder, leverer vi våre tjenester fra hele fire datasentre.

Allerede i 2018 etablerte vi oss i Green Mountain sitt verdenskjente datasenter «DC-1 Stavanger» i det tidligere NATO-anlegget på Rennesøy. Våren 2021 etablerte vi oss i Basefarm sitt moderne datasenter på Lørenskog utenfor Oslo.

Sodvin er dermed etablert i to av Norges ledende «tier-3» datasentre, og kan med dette også tilby colocation-tjenester i verdensklasse.

Se våre datasentertjenester
Thor Anders Hansen, Vigres AS kundereferanse Sodvin
Thor Anders Hansen
Daglig leder i Vigres AS

"Vi er svært tilfredse med valget vi gjorde. Oppstarten av samarbeidet og senere konvertering til skytjenester gikk smertefritt og skjedde i løpet av én helg. Sodvin AS er blitt vår IT-avdeling."

Hallgeir Brenden, driftskoordinator i Samlaget - Kundereferanse Sodvin IT-tjenester
Hallgeir Brenden
Driftskoordinator i Samlaget

"Vår forrige leverandør var absolutt dyktige de også, men de var vel ikke akkurat kjent for å ta den laveste prisen. Det er begrenset hvor mye man egentlig skal betale for IT-tjenester, og sånn sett var det et enkelt valg. Vi halverte kostnadene ved å bytte til Sodvin."

Martin Sagen Andersen, CFO i Andersen & Mørck
Martin Sagen Andersen
CFO i Andersen & Mørck

"Sodvin måtte sette seg inn i fagprogrammene våre og sy løsninger tilpasset våre behov. Vi har ingen IT-sjef. Vi stoler på Sodvin som rådgivere og leverandør. De leverer alt fra a til å, hardware og software." 

ms_lists

Sodvin som Vismaforhandler

Sodvin er sertifisert Visma-parter, og lang erfaring med forretningssystemer. Vi bistår våre kunder fra A til Å i deres hverdag med Visma.
Bistand og rådgivning Visma
andersen_morck

Totalleverandør av IT-tjenester

Sodvin leverer alt av IT og infrastruktur til transport- og logistikkselskapet Andersen & Mørck AS. 

Se kundereferanse
Microsoft Gold Partner Norge

Vi kan Microsoft 365

Vi leverer alle Microsoft 365-tjenester, til nøyaktig samme månedlige abonnementspris som Microsoft gjør selv!

 

Hva er forskjellen? Som Microsoft Gold-partner sørger vi for at du kommer riktig ut av startblokka, og forplikter oss til å levere høykvalitets support og service. I tillegg er flere av våre øvrige tjenester skreddersydd for smidig samkjøring med løsningene til Microsoft.

Se våre Microsoft-tjenester
fiber-kampanje

Visste du at Sodvin leverer fiberlinjer til over 400 bedrifter?

Sodvin leverer fiberlinjer over hele landet, gjennom vårt partnerskap med Global Connect, Telenor og Telia. I Trøndelagskommunene Heim, Orkland og Hitra er vi stolt over å kunne levere linjer gjennom vårt eget fibernett 😊

De fleste av våre IT-kunder får sine fiberlinjer fra Sodvin. Det gir dem færre leverandører å forholde seg til, og ett kontaktpunkt for IT-infrastruktur.

Les mer om våre fibertjenester

Artikler

Microsoft 365 Copilot

Kunstig intelligens (AI) gjør sin vei inn i en rekke områder, og Microsoft-økosystemet er intet unntak. Det er bare et spørsmål om tid før alle begynner å utforske hvordan de kan dra nytte av dette verktøyet. Muligens har du hørt om de siste utviklin...

Microsoft har gjort endringer på 365-lisensabonnementene

Fra 1. oktober er den populære tjenesten Teams fjernet fra flere av Office 365- og Microsoft 365 abonnementene. Teams må kjøpes som et tilleggsprodukt.

Hvorfor din bedrift trenger utvidet e-postsikkerhet i tillegg til Microsoft Exchange Online

I dagens digitale landskap er e-post en hjørnestein i bedriftskommunikasjonen.

Noen av våre samarbeidspartnere

La oss vise deg våre IT-tjenester