Group 2566

Strømavtaler

Vi kan tilby flere typer strømavtaler, til både små, mellomstore og store bedrifter. Ta kontakt for et tilbud spesielt tilpasset din bedrift.

shutterstock_793595989

Spotpris Bedrift

Med strømavtalen Spotpris Bedrift er din bedrift sikret en strømavtale som til enhver tid følger markedet. Denne type strømavtale kan gi noe svingninger i utgiftene, men anses som en fordelaktig avtale over tid

 

  • Spotpris + avtalt påslag inkl elsertifikat
  • Fastbeløp pr. måler/mnd kommer i tillegg
  • Faktura på EHF eller E-post

 

shutterstock_761907085

Fastpris Bedrift

Ikke tilgjengelig for salg pr. nå

Ved valg av strømavtale med fastpris er din bedrift sikret meget god kontroll på sine strømutgifter gjennom hele året. Bruk tiden på det din bedrift lever av, så passer vi på strømprisen.

 

  • Fast avtalt pris i avtaleperioden
  • Pris beregnes etter forventet årsforbruk 
  • Avtalen har bindingstid
  • Faktura på EHF eller E-post
shutterstock_185366546

Hva passer best for din bedrift?

Fyll inn skjemaet nedenfor for et tilbud tilpasset din bedrift og deres forbruksmønster

 

_MG_7228

Snakk med en energirådgiver

 

Hvor mye strøm vi bruker varierer veldig fra bedrift til bedrift.

Våre rådgivere har lang erfaring med å finne riktig strømavtale for små, mellom og store bedriftskunder, og bistår deg gjerne med å finne den strømavtalen som er gunstigst for din bedrift.

Vi kan tilby flere typer strømavtaler, til både små, mellomstore og store bedrifter. Ta kontakt for et tilbud spesielt tilpasset din bedrift.

La oss finne den beste strømavtalen for din bedrift!

Artikler

Sparer så det monner: Mye strøm å spare med rett teknologi og kunnskap

Sørlie Næringseiendom sparer 38 prosent av strømmen i det 21 år gamle Veidekke-bygget i Sarpsborg. Strømspareløsningen Spart fra Sodvin gir også både godt inneklima og storfornøyde leietakere.

Sodvin tok med seg en smart idé og flyttet til Sarpsborg

Fra lokalene i Sarpsborg har selskapet Sodvin planer om å kapre nye kunder og forhåpentligvis doble antall ansatte. Sodvin har utspring fra Kyrksæterøra, og drev opprinnelig med utbygging av kraftnett. Men for 20 år siden beveget de seg også inn i te...

Halvert strømforbruk – store penger Spart

Kundereferanse Taxisentralen: Taxisentralen fant det smartere å bruke intelligent teknologi for å spare på strømmen, enn å forsøke å prute på strømprisen eller senke temperaturen. I desember i fjor var besparelsen 52 prosent, noe som alene betyr 38.0...