Alle artikler

Filtrer artikler ved å velge et tema du ønsker å lese mer om

Nedleggelse av TV via coax-kabel

10.05.23 starter vi nedleggelse av gammel teknologi. I den forbindelse vil også TV over coax-kabel forsvinne. For deg som fortsatt har TV over coax-kabel må din Telia Box over på fiber-kabel (IP TV) eller streaming via trådløst internett. 

Bank ID på Telia Play

Telia lanserer Bank ID på Telia Play. Fra og med i dag må du bruke Bank ID for å logge inn på Telia Play. Er du allerede logget inn på Telia Play vil du ikke oppleve noen endring før du logger ut, og deretter forsøker å logge inn igjen.

Prisjusteringer og endringer fra 01.03.23

Her finner du prisjusteringer og endringer som gjelder fra 01.03.23 på TV og internett.

Effektive grep for kontroll på strøm og forbruk i 2023

Hvert år på denne tiden får vi som regel mange spørsmål om både strømpriser og nettleie. Tiden er inne for å iverksette noen konkrete tiltak rundt forbruk, strøm, miljø og utgifter. Å ha en trygg og forutsigbar strømavtale hjelper mye, men det er ...

Telia box: Liten boks – stort univers

Telia box er en TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K.

Rettferdighet for strømkundene

Det er et godt og etablert prinsipp at innbyggere skal betale likt for samfunnskritisk infrastruktur og tjenester, uavhengig av hvor de bor. Dette bør også gjelde for strømnettet – som ingen klarer seg uten.

Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

Tidligere har du fått alt som handler om strøm på samme regning, men nå som strøm og nettleie er på separate fakturaer kommer det inn en del spørsmål om hva som er forskjellen. 

Regjeringens strømstøtte - dette er nytt

Statens strømtiltak har gått opp! Lurer du på hvordan regjeringens tiltak mot høye strømpriser fungerer, og om det vil ha innvirkning på din strømregning? Vi tar en titt på det mange lurer på når det gjelder strøm og strømpriser akkurat nå. 

Sodvin Cup når nye høyder

Sodvin Cup 2022 er nettopp unnagjort, og nok en gang har spillere i alderen 6-17 år storkost seg med fotball i den fantastiske Sodvinhallen.