Med markedets mest fleksible og innholdsrike TV- og strømmetjenester fra Sodvin kan du selv velge hvordan du ønsker å se TV. Foretrekker du å se TV med en tradisjonell dekoder, eller ønsker du kun å strømme TV? Hos oss kan du velge selv!  

Telia box: Liten boks – stort univers 

Telia box er en TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K – Pris 49,-/mnd.  

Leie av Apple TV 

Du kan nå leie en Apple-TV hos oss. På din Apple Tv kan du laste ned appen Telia Play – Pris 59,-/mnd.  

 

Ta kontakt med oss her, eller på 72 45 01 00 for bestilling av Telia Box eller Apple TV.

Se TV hvor du vil med Telia Play 

Telia Play er en app hvor du kan se direkte-TV, filmer og serier. Appen kan lastes ned på App Store eller Google Play for å se TV på mobil, nettbrett, airplay, Apple-TV, Chromecast hjemme, på hytta eller på reise. Du kan også benytte nettsiden til Telia direkte. 

I underholdningsuniverset Telia Play har Telia samlet all type TV og underholdning som gjør det enkelt for deg å se det du vil, når du vil og ikke minst hvor du vil. Med Telia Play kan du starte programmer forfra, finne igjen programmer i arkivene og se TV både på nettbrett og mobil – Pris for oppkobling av Telia Box eller Apple TV 990,- 

PS! Telia Play er inkludert i ditt TV-abonnement.