Group 2556

TV & Strømming

Se TV når du vil, hvor du vil og på den måten du liker det best.
Bestill TV - Sodvin

Se på TV – slik du selv liker det!

Du kan bestille TV fra Sodvin uansett om du har internett fra oss eller fra en annen leverandør.

Har du derimot internett fra Sodvin fra før og bestiller TV får du kr. 150,- i rabatt på månedsfakturaen.

Vi har løsninger for deg som kun ønsker å strømme, og for deg som elsker å se lineær-TV på den gode, gamle – dog oppgraderte – måten. For deg som ønsker å samle dine favoritt-strømmetjenester på ett sted, og fortsatt kunne ta opptak.

Bestill TV

Telia box: Liten boks – stort univers

Telia box er en TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K.

Les mer

Ulike måter å se på TV fra Sodvin på

Sodvin Fiber leie tv og utstyr Telia

Telia-Box 

Telia-Box kan leies for 49,- pr. mnd i tillegg til månedspris på TV-abonnement fra Sodvin. Da får du Lineær-TV slik du kjenner den samt smartfunksjoner som gjør TV-hverdagen fleksibel. Telia-boxen brukes for å se TV-innhold fra Telia, den har innebygd Chromecast, stemmestyring og mulighet for opptakstjeneste for et tillegg på kr 99,- pr. /mnd.

Telia Play med Sodvin

Telia Play

Appen Telia Play kan lastes ned fra Google Play eller AppStore for å se TV på mobil, nettbrett, airplay, Apple-TV, Chromecast hjemme, på hytta eller på reise. Appen Telia Play er inkludert i TV-abonnement fra Sodvin.

Apple TV med Sodvin

Apple TV

Apple TV kan leies og brukes til strømming og TV, gjerne med appen Telia Play. Boksen kan også brukes for strømmetjenester fra andre innholdsleverandører. Med Sodvin kan du leie Apple TV for kr. 59,- per mnd i tillegg til månedspris på abonnement.

Artikler

Nedleggelse av TV via coax-kabel

10.05.23 starter vi nedleggelse av gammel teknologi. I den forbindelse vil også TV over coax-kabel forsvinne. For deg som fortsatt har TV over coax-kabel må din Telia Box over på fiber-kabel (IP TV) eller streaming via trådløst internett. 

Bank ID på Telia Play

Telia lanserer Bank ID på Telia Play. Fra og med i dag må du bruke Bank ID for å logge inn på Telia Play. Er du allerede logget inn på Telia Play vil du ikke oppleve noen endring før du logger ut, og deretter forsøker å logge inn igjen.

Telia box: Liten boks – stort univers

Telia box er en TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K.