Group 2556

Telia Play

Alle strømmetjenester og kanaler i ett abonnement (eller det aller meste da)

STRØMMING
stromming-2x

  • De største strømmetjenestene samlet ett sted.
  • Valgfrihet – med et tastetrykk bytter du fra HBO Max til Viaplay, til Netflix, til Skyshowtime. Se hva du vil, når du vil.
  • Én faktura og ett strømmeabonnement.
TV
tv-2x

  • Alle de kjente norske og utenlandske kanalene i ett abonnement (og mange mindre kjente og store).
  • Se direktesendte underholdningsfavoritter.
  • Se ting når det går eller spol tilbake og se ting i etterkant.
  • Opptak og arkiv.
Strømmetjenester

Se på favorittserien din – slik du selv liker det!

Du kan bestille Telia Play fra Sodvin uansett om du har internett fra oss eller fra en annen leverandør.

Har du derimot internett fra Sodvin fra før og bestiller Telia Play får du kr. 150,- i rabatt på månedsfakturaen.

Vi har løsninger for deg som kun ønsker å strømme, og for deg som elsker å se lineær-TV på den gode, gamle – dog oppgraderte – måten. For deg som ønsker å samle dine favoritt-strømmetjenester på ett sted, og fortsatt kunne ta opptak.

Bestill Telia Play

Telia box: Liten boks – stort univers

Telia Box er en TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K.

 

Les mer

Se Telia Play på den enheten du vil

Sodvin Fiber leie tv og utstyr Telia

Telia Box 

Telia Box kobles til TV-en, og du har adgang til strømmetjenester og lineære kanaler på samme sted. Telia Box leies for kr. 49,- per mnd.

Telia Play med Sodvin

App

Appen Telia Play kan lastes ned fra Google Play eller App Store for å se TV på mobil, nettbrett, airplay, Apple-TV, Chromecast hjemme, på hytta eller på reise. Appen er inkludert i TV-abonnement fra Sodvin.

apple Tv og chromecast-1

Apple TV og Chromecast

Apple TV og Chromecast kan  brukes til strømming og TV, gjerne med appen Telia Play. Boksene kan også brukes for strømmetjenester fra andre innholdsleverandører. Med Sodvin kan du leie Apple TV for kr. 59,- per mnd. og Chromecast for kr. 34,- per mnd.  Kan også kjøpes.

Artikler

TV- og strømmetjenesten Telia Play blir bedre og enklere

Sodvin sine tv-kunder kan nå glede seg over at Telia sitt strømme- og tv-konsept Telia Play, blir enda bedre og enklere. Les mer om dette i pressemelding fra Telia nedenfor:

Nedleggelse av TV via coax-kabel

10.05.23 starter vi nedleggelse av gammel teknologi. I den forbindelse vil også TV over coax-kabel forsvinne. For deg som fortsatt har TV over coax-kabel må din Telia Box over på fiber-kabel (IP TV) eller streaming via trådløst internett.

Bank ID på Telia Play

Telia lanserer Bank ID på Telia Play. Fra og med i dag må du bruke Bank ID for å logge inn på Telia Play. Er du allerede logget inn på Telia Play vil du ikke oppleve noen endring før du logger ut, og deretter forsøker å logge inn igjen.