Group 2566

Strøm

Strømavtaler som gjør det enkelt for deg å være kunde.
shutterstock_2045173937

Kontroll på strøm og forbruk i 2023

Tiden er inne for å iverksette noen konkrete tiltak rundt forbruk, strøm, miljø og utgifter. Å ha en trygg og forutsigbar strømavtale hjelper mye, men det er også enkle tiltak du selv kan gjøre for å holde strømregningen nede.  

Les mer

Mål strømforbruket i sanntid

Med en pulsmåler tilkoblet HAN-porten i sikringskapet ditt ser du nøyaktig hvor mye og hvilken strømkilde som trekker mest strøm. Med Sodvins pulsmåler får du en enkel og god oversikt over ditt strømforbruk.
Les mer

Artikler

Effektive grep for kontroll på strøm og forbruk i 2023

Hvert år på denne tiden får vi som regel mange spørsmål om både strømpriser og nettleie. Tiden er inne for å iverksette noen konkrete tiltak rundt forbruk, strøm, miljø og utgifter. Å ha en trygg og forutsigbar strømavtale hjelper mye, men det er ogs...

Rettferdighet for strømkundene

Det er et godt og etablert prinsipp at innbyggere skal betale likt for samfunnskritisk infrastruktur og tjenester, uavhengig av hvor de bor. Dette bør også gjelde for strømnettet – som ingen klarer seg uten.

Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

Tidligere har du fått alt som handler om strøm på samme regning, men nå som strøm og nettleie er på separate fakturaer kommer det inn en del spørsmål om hva som er forskjellen.