Group 2566

Strøm

Strømavtaler som gjør det enkelt for deg å være kunde.
shutterstock_2045173937

Kontroll på strøm og forbruk i 2023

Tiden er inne for å iverksette noen konkrete tiltak rundt forbruk, strøm, miljø og utgifter. Å ha en trygg og forutsigbar strømavtale hjelper mye, men det er også enkle tiltak du selv kan gjøre for å holde strømregningen nede.  

Les mer

Mål strømforbruket i sanntid

Med en pulsmåler tilkoblet HAN-porten i sikringskapet ditt ser du nøyaktig hvor mye og hvilken strømkilde som trekker mest strøm. Med Sodvins pulsmåler får du en enkel og god oversikt over ditt strømforbruk.
Les mer

Artikler

Ny strømstøtteordning

Høsten er godt i gang og temperaturen synker, noe som også merkes på strømprisen for tiden. Regjeringen har fortsatt strømstøtte som tiltak mot høye strømpriser, og fra september i år er det ny strømstøttemodell som gjelder.

Spar penger og miljø med Sodvin sin strømapp

Sodvin Strømapp er et fantastisk verktøy for å utnytte fordelene med timepriser på strøm. Appen gir deg muligheten til å spare penger, samtidig som du får bedre oversikt over ditt strømforbruk. Ved å ta i bruk strømappen kan du optimalisere din strøm...

Effektive grep for kontroll på strøm og forbruk i 2023

Hvert år på denne tiden får vi som regel mange spørsmål om både strømpriser og nettleie. Tiden er inne for å iverksette noen konkrete tiltak rundt forbruk, strøm, miljø og utgifter. Å ha en trygg og forutsigbar strømavtale hjelper mye, men det er ogs...