Med Telia Play har du over 100 strømmetjenester og kanaler i ett abonnement. Og enda bedre - du kan ta med hele tilbudet der du skal tilbringe din ferie! 


Mange har både en og to og tre strømmetjenester, men har du Telia Play holder det med én. Det fleksible underholdningsuniverset er ikke åpent for alle, men som kunde hos oss har du muligheten.

Telia Play har et bredt spekter av innhold å velge blant, fra Netflix, Viaplay, Prime og Max til alle de norske og en hel del utenlandske TV-kanaler. Du setter selv sammen hvilke du vil ha, ved å bruke TV-poengene dine. Og du kan bytte om når som helst, så ofte du vil. Dermed har du tilgang til alt på ett sted – til en fast pris!

Telia Play kan du dessuten se hvor du vil! Start favorittserien i stua, se den ferdig på nettbrettet fra senga. Eller ta den med deg på hyttetur. Alt innholdet er tilgjengelig på alle dingsene dine, enten du er på toget eller chromecaster til TV på hotellrommet.

Appen Telia Play kan lastes ned fra Google Play eller App Store på din mobil, nettbrett eller Apple TV. Appen er inkludert i ditt TV-abonnement. 

Kos deg med TV-hygge!🍿