Å spare strøm er ikke bare godt for lommeboken, det er også bra for miljøet. Ved å implementere noen enkle energisparende vaner i hjemmet, kan vi redusere vårt energiforbruk, spare miljøet og samtidig spare penger!

Vi har samlet noen av våre beste tips for å spare strøm ved å bruke Sodvin Strømapp.

1. Spotpris nå

I Sodvin Strømapp vil du alltid kunne se dagens strømpris time for time. Da kan du lettere planlegge ditt strømforbruk, for eksempel vasking av klær.

Fra kl. 13.00 hver dag vil du også kunne se morgendagens strømpris.

Du kan nå også se prognosene for de neste dagene, på samme måte som værvarsel. Disse oppdateres hver time og gir innsikt i forventede strømpriser den kommende perioden.

''Spotpris nå'' er allerede aktiv når du laster ned appen og trenger ikke å bli lagt til på nytt. 

Modern Aesthetic Weekend To Do List Instagram Story (1)

2. Døgnmaks for nettleie

Nettleien avhenger av kapasitetsleddet ditt, som beregnes ut ifra gjennomsnittet av de tre timene i måneden du bruker mest strøm. Jevner du ut strømforbruket gjennom døgnet og får et lavere kapasitetstrinn, betaler du mindre.

Ved å aktivere ''Døgnmaks for nettleie'' vil du kunne se hvilket kapasitetstrinn du ligger på. 

Legg til "Døgnmaks for nettleie" under "Legg til" for å få tilgang til funksjonen. For å få varsel når du har gått opp et kapasitetstrinn går du inn på Døgnmaks for nettleie og huker av for varsling nederst på siden.

Døgnmaks for nettleie transp

3. Sanntidsvarsling av nettleie

Har du i tillegg Pulsmåler fra Sodvin vil du kunne få varsling i sanntid om du bruker så mye strøm samtidig at du holder på å gå opp til neste kapasitetstrinn. Du kan da raskt foreta justeringer på forbruket for å unngå at du går opp til neste trinn.

''Sanntidsvarsling av nettleie'' kan du aktivere under ''Legg til''.

Design uten navn-1