Group 2532

Sodvin Strømapp

En gratis app for deg som liker å ha full oversikt over din strømavtale, strømforbruk, strømfaktura og dagens strømpriser.
  • Med Sodvin-appen kan du sjekke ut dagens spotpris i ditt område, se forbruket ditt, fakturaen din og elbilladeren din.
  • Med pulsmåler fra Sodvin kan du også sjekke øyeblikksforbruket ditt slik at du kan tilpasse deg effektoppene til den nye nettleiemodellen.

Få full oversikt over strømforbruket på 1-2-3

Last ned Sodvin Strømapp last ned

1. Last ned Sodvin Strømapp

Sodvin Strømapp laster du enkelt og gratis ned på smarttelefonen din. Den finnes i både App Store og Google Play. Logg på med SMS eller Vipps.
Sanntidsmåler puls-plug Sodvin Strømapp

2. Bestill pulsmåler

Bestill pulsmåler til HAN-porten i strømmåleren din slik at du kan ha kontroll på strømforbruket ditt i sanntid, og samtidig styre unna effekttopper.
Sodvin Strømapp elbillader

3. Spar penger

Sett på smarte innstillinger i appen slik at du bruker strøm på gunstige tidspunkt og på den måten sparer penger
Sodvin Energi-app

Husk å åpne HAN-porten på strømmåleren i sikringskapet

Alle smarte strømmålere (AMS) skal være utstyrt med en HAN-port (Home Area Network).

Ved å plugge Sodvin pulsmåler til HAN-porten, kan du lese av og styre strømforbruket i sanntid.

For å plugge til Puls-måleren må du be nettselskapet ditt om å åpne HAN-porten. Dette utføres kostnadsfritt, men det avhengig av forespørsel kan det være noe ventetid – så vær tidlig ute!

 

Obs! Sodvin Strømapp kan benyttes uten pulsmåler plugget til HAN-porten, men vil da ikke kunne vise sanntidsinformasjon.

Lokale fordeler (2)

Fordeler i Sodvin Strømapp

Som bruker av Sodvin sin strømapp får du også tilgang til fordeler med gode tilbud fra forskjellige lokale butikker og bedrifter.

Her er det gode penger å spare og samtidig støtter du lokalt næringsliv.

Last ned Sodvin strømapp på Google Play eller App Store og benytt deg av de gode fordelene du også

 

Relaterte artikler

Effektive grep for kontroll på strøm og forbruk i 2023

Hvert år på denne tiden får vi som regel mange spørsmål om både strømpriser og nettleie. Tiden er inne for å iverksette noen konkrete tiltak rundt forbruk, strøm, miljø og utgifter. Å ha en trygg og forutsigbar strømavtale hjelper mye, men det er ogs...

Rettferdighet for strømkundene

Det er et godt og etablert prinsipp at innbyggere skal betale likt for samfunnskritisk infrastruktur og tjenester, uavhengig av hvor de bor. Dette bør også gjelde for strømnettet – som ingen klarer seg uten.

Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

Tidligere har du fått alt som handler om strøm på samme regning, men nå som strøm og nettleie er på separate fakturaer kommer det inn en del spørsmål om hva som er forskjellen.