Group 2532

Sodvin Strømapp

En gratis app for deg som liker å ha full oversikt over din strømavtale, strømforbruk, strømfaktura og dagens strømpriser.
  • Med Sodvin-appen kan du sjekke ut dagens spotpris i ditt område, se forbruket ditt, fakturaen din og elbilladeren din.
  • Med pulsmåler fra Sodvin kan du også sjekke øyeblikksforbruket ditt slik at du kan tilpasse deg effektoppene til den nye nettleiemodellen.

Få full oversikt over strømforbruket på 1-2-3

Last ned Sodvin Strømapp last ned

1. Last ned Sodvin Strømapp

Sodvin Strømapp laster du enkelt og gratis ned på smarttelefonen din. Den finnes i både App Store og Google Play. Logg på med SMS eller Vipps.
Sanntidsmåler puls-plug Sodvin Strømapp

2. Bestill pulsmåler

Bestill pulsmåler til HAN-porten i strømmåleren din slik at du kan ha kontroll på strømforbruket ditt i sanntid, og samtidig styre unna effekttopper.
Sodvin Strømapp elbillader

3. Spar penger

Sett på smarte innstillinger i appen slik at du bruker strøm på gunstige tidspunkt og på den måten sparer penger
_MG_8153-1

Husk å åpne HAN-porten på strømmåleren i sikringskapet

Alle smarte strømmålere (AMS) skal være utstyrt med en HAN-port (Home Area Network).

Ved å plugge Sodvin pulsmåler til HAN-porten, kan du lese av og styre strømforbruket i sanntid.

For å plugge til Puls-måleren må du be nettselskapet ditt om å åpne HAN-porten. Dette utføres kostnadsfritt, men det avhengig av forespørsel kan det være noe ventetid – så vær tidlig ute!

 

Obs! Sodvin Strømapp kan benyttes uten pulsmåler plugget til HAN-porten, men vil da ikke kunne vise sanntidsinformasjon.

Lokale fordeler (2)

#HannjelLokalt med fordeler i appen

Som bruker av Sodvin sin strømapp får du også tilgang til fordeler med gode tilbud fra forskjellige lokale butikker og bedrifter.

Her er det gode penger å spare og samtidig støtter du lokalt næringsliv.

Last ned Sodvin strømapp på Google Play eller App Store og benytt deg av de gode fordelene du også.

Vi er stadig på utkikk etter gode tilbud for våre kunder. Jobber du i en bedrift som kunne vært interessert i samarbeid - ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt for samarbeid

Relaterte artikler

Ny strømstøtte fra 01.01.24

Fra 01.01.24 har regjeringen prisjustert strømstøtten fra 87,5 til 91,25 øre/kWh.

Ny strømstøtteordning

Høsten er godt i gang og temperaturen synker, noe som også merkes på strømprisen for tiden. Regjeringen har fortsatt strømstøtte som tiltak mot høye strømpriser, og fra september i år er det ny strømstøttemodell som gjelder.

Spar penger og miljø med Sodvin sin strømapp

Sodvin Strømapp er et fantastisk verktøy for å utnytte fordelene med timepriser på strøm. Appen gir deg muligheten til å spare penger, samtidig som du får bedre oversikt over ditt strømforbruk. Ved å ta i bruk strømappen kan du optimalisere din strøm...