Hva er Visma Payroll?

Først og fremst så kan vi si at Visma Payroll er det nye lønnssystemet til Visma. Det er dette systemet som tar over for de serverbaserte lønnssystemene Huldt & Lilllevik Lønn og Visma Lønn.

Visma Payroll er 100% skybasert og er en del av .net løsningene til Visma. Det er integrert med alle de andre systemene i .net-familien. I tillegg er Visma Payroll integrert med Visma Business, Visma Global og rekke andre økonomisystemer.

Visma Payroll er et komplett lønnssystem med muligheter for også time-, fravær- og ferieregistrering, samt effektive funksjoner for registrering av utlegg og reiseregninger.

Fordeler med Visma.net Payroll

Visma Payroll er som sagt skybasert. Det medfører at du slipper lokale installasjoner. Systemet er alltid oppdatert, og du trenger ikke lenger å legge inn stadige nye versjoner med oppdatering av funksjonalitet, lønnstabeller og satser. 

Visma Payroll automatiserer lønnsprosessen. Teknologien åpner for å tettere integrasjoner med andre systemer, noe som gir bedriften muligheten til håndtere lønnsdata på en effektiv måte. Det blir færre manuelle prosesser, og bedriften sparer tid og penger.

Visma Payroll er også enkelt å bruke og har et svært brukervennlig grensesnitt. Systemet er langt mer intuitivt enn sine forgjengere, og du blir veiledet gjennom alt som må på plass for lønnen kjøres.  

Visma Payroll er for den moderne arbeidstaker. Mobile apper gjør det enkelt å registrere reiseregninger og utlegg på farten. Det samme gjelder for registering av tid, og skulle du trenge å sjekke lønnsslippen finner du den i appen.

Hvordan går man fra Visma Lønn og Huldt & Lillevik til Visma Payroll?

Det er her Visma har vært ordentlig smarte. Mange har erfaringer med overgangen mellom eldre systemer. Da var det bare å "brette opp ermene" og starte fra bunnen av, med å taste inn data i nytt system.

Hva gjør du nå da? Trykker på "flytteknappen"! Da konverteres ønsket informasjon over i Visma Payroll, og du er klar til å bruke det nye systemet i løpet av få minutter!

 

vismanet

 

Sodvin er eksperter på Visma Payroll

Sodvin startet tidlig med de skybaserte løsningen fra Visma, og har bygget solid kunnskap og erfaring på Visma Payroll. Over 1.300 ansatte får sin månedlige lønn fra bedrifter der vi bistår med support og fagkompetanse på lønnssystemet.

Les mer om Sodvin som din Vismaforhandler

 

Se en kort demo av Visma Payroll