Sikker Utskriftsadministrasjon med Printix 

 

Printix er en innovativ skytjeneste som har revolusjonert måten utskrifter håndteres på. Med Printix kan brukere enkelt skrive ut fra hvor som helst og fra enhver enhet til hvilken som helst skriver i nettverket. Denne fleksibiliteten gjør det mulig å være produktiv uansett hvor man befinner seg. I tillegg tilbyr Printix høy dokumentsikkerhet ved å muliggjøre sikker utskrift via autentisering på smarttelefonen. Dette fjerner behovet for andre utskriftsløsninger som "Secure-print" og "Follow-me".

En annen fordel med Printix er muligheten til å skrive ut direkte fra mobil eller nettbrett. Dette betyr at man kan generere utskrifter mens man er på farten og skrive dem ut når man kommer på kontoret. Med Printix kan man også opprette en sikker, skybasert printerinfrastruktur uten behov for printerservere.

Tjenesten støtter alle USB- og nettverksskrivere og gir enkel administrasjon og distribusjon med automatiske oppdateringer og selvbetjening. Printix forenkler utskriftsadministrasjonen ved å redusere administrasjonen og vedlikeholdet knyttet til utskrift. Denne innovative tjenesten gjør utskrift enkelt og problemfritt, og gir glede til både IT-ansvarlig, de ansatte og ledelsen. Opplev den nye måten å håndtere utskrifter på med Printix!

6 gode grunner til å velge Printix

 

Utskrift fra overalt 

Skriv ut sikkert ut fra enhver type enhet, til hvilken som helst skriver i nettverket, fra hvor du vil. 

Høy dokumentsikkerhet 

Mulighet for sikker utskrift via Smartphone-autentisering på alle skrivere. Kan erstatte andre "Secure-print" og "Follow-me" utskriftsløsninger 

Utskrift fra mobil 

Skriv ut rett fra mobil eller nettbrett. Generer utskriftene på farten, og skriv dem ut nå du kommer på kontoret. 

Serverfri printing 

Fjern printerservere og opprett en sikker, skybasert printer infrastruktur. Støtter alle USB og nettverksskrivere. 

Sikker autentisering av bruker 

Sømløst integrert med Azure AD og Google G Suite, som gir autentisering og Single Sign On via Office 365 eller G Suite. 

Forenkle printerhåndtering 

Enkel å administrere og enkel å distribuere. Automatiske oppdateringer og selvbetjening. 

printix1

Forenkler Utskriftsadministrasjonen 

Printix reduserer administrasjonen og vedlikeholdet knyttet til utskrift. For det første trenger du ikke forholde deg til en lokal printserver. Bare det åpner for en "cloud only"-strategi, samt at det reduserer kostnader for lokal infrastruktur. For det andre vil Printix minimere  den administrative og vedlikeholdsmessige kompleksiteten ved å håndtere ulike maskinvarer, programvarer, operativsystemer og leverandørspesifikke printerkrav. Tjenesten kan også bistå med å oppdage, definere og konfigurere printing køer. 

Utskrift skal være enkelt 

Tenk om du fikk tilgang til alle bedriftens skrivere og din egen hjemme – fra hvor som helst, og med den pc’en, nettbrettet eller mobilen du ville? 

Tenk om du, når du kom på kontoret, bare kunne gå bort til skriveren, løfte telefonen og starte alle utskrifter du har sendt til skriveren siden sist? 

Dette er mulig med Printix! 

 

 

 

Derfor bør din bedrift velge Printix

Oppsummert er Printix en innovativ skytjeneste som gir bedrifter mange fordeler når det gjelder utskriftsadministrasjon. Med muligheten til å skrive ut fra hvor som helst og fra enhver enhet, sikker utskrift via autentisering på smarttelefonen og enkel administrasjon og distribusjon, forenkler Printix utskriftsprosessen og reduserer administrasjons- og vedlikeholdskostnader. Ved å velge Printix kan bedrifter oppnå økt produktivitet og sikkerhet, samt opprette en skybasert printerinfrastruktur uten behov for printerservere. Hvis du ønsker å oppleve den nye måten å håndtere utskrifter på, bør din bedrift velge Printix.

 

printix02_black_Medium