Microsoft Forms er et nettbasert verktøy for å lage spørreundersøkelser, påmeldingsskjemaer og meningsmålinger, der oppgaven er å samle tilbakemeldinger fra brukere. Microsoft Forms er en tjeneste som er inkludert i alle Microsoft 365 sine bedriftsabonnement. 

Har du behov for et enkelt verktøy for å sende ut undersøkelser, påmeldinger til turer eller arrangement?  

Lag en kundetilfredshetsundersøkelse på få minutter! 

Med relativt få tastetrykk kan du sette opp en kundetilfredshetsundersøkelse. Tjenesten har flere ferdige maler som enkelt kan tilpasses. Undersøkelsen kan så deles via en lenke, innebygd kode, QR-kode eller via e-post til alle i eller utenfor organisasjonen. 

Gjennomgang og analyser av innsendte svar er kan enkelt gjøres gjennom de innebygde dashbordfunksjonene i Microsoft Forms. Dersom man ønsker å dykke enda dypere, kan datagrunnlaget lett eksporteres til Excel for videre analyse. 

Påmeldingskjemaer til seminarer, turer og andre arrangementer 

Bruk Microsoft Forms som påmeldingskjema! Også her er det ferdige maler som kan benyttes. Del også her skjemaene via en lenke, innebygd kode, QR-kode eller via e-post, og få alle påmeldinger samlet på et sted for videre bearbeiding. Det er også lett å knytte inn filer (feks en agenda), eller legge til eventuelle spørsmål rundt deltakelsen (feks matvalg eller transport).  

Ypperlig webinar-verktøy sammen med Microsoft Teams! 

Du trenger ikke anskaffe dyre webinar-verktøy for å holde et digitalt arrangement. Bruk Microsoft Forms til å håndtere påmelding – Gjennomfør arrangementet i Microsoft Teams – og bruk Microsoft Forms til å sende en spørreundersøkelse i etterkant av arrangementet! 

en kort innføring i microsoft forms

Hva er fordelene med Microsoft Forms 

  • Det er raskt og enkelt å lage et nytt skjema, undersøkelse eller quiz. 
  • Skjemaer kan deles via en lenke, innebygd kode, QR-kode eller via e-post til alle i eller utenfor organisasjonen. 
  • Samarbeid digitalt, samtidig med andre, om utforming av skjema. 
  • Skjemaer kan gjøres anonyme eller navn kan kreves. 
  • Dashbordet presenterer visuelle representasjoner av data. 
  • Eksporter skjemadata, for eksempel resultater fra kundeundersøkelser, til Excel for ytterligere analyse. 
  • Gir automatisk Net Promoter Score (NPS), for de som benytter dette måleparameteret innen kundetilfredshet...

Automatisk phishing-deteksjon 

Siden vi i Sodvin er så lidenskapelig opptatt av sikkerhet, så er det viktig for oss å trekke frem den automatiske phising-detekteringen i tjenesten. 

Å gi fra seg persondata via forfalskede nettskjema(phising-skjemaer) har blitt et alvorlig problem. Microsoft har i Microsoft Forms bygget inn automatiske funksjoner for phising-detektering, noe gjør tjenesten til et trygt miljø for deling av skjemainformasjon. Både utsender og deltaker kan føle seg sikre på at data ikke kommer på avveie. 

Microsoft Forms fra A – Å på ca. 15 minutter 

Det finnes mange informative innføringsvideoer på youtube.com om Microsoft Forms. Videoen under gir deg egentlig alt du trenger for å komme i gang med ditt første skjema! 

 

 

Utnytt ditt Microsoft 365 abonnement, prøv Microsoft Forms! 

Om dere ikke ønsker å sette i gang selv, kan vi i Sodvin bistand din bedrift med å komme i gang med Microsoft Forms.