Kunstig intelligens (AI) gjør sin vei inn i en rekke områder, og Microsoft-økosystemet er intet unntak. Det er bare et spørsmål om tid før alle begynner å utforske hvordan de kan dra nytte av dette verktøyet. Muligens har du hørt om de siste utviklingene som involverer Microsoft 365 Copilot?

En rask oversikt over Microsoft 365 Copilot:

Microsoft 365 Copilot er et nyskapende verktøy som utnytter den nyeste AI- og maskinlæringsteknologien for å øke produktiviteten og effektiviteten på både personlige og bedriftsplattformer.

For øyeblikket er Microsoft 365 Copilot kun tilgjengelig for beta-testing . Programvaren kombinerer store språkmodeller (LLM-er) med Microsoft Graph-data og Microsoft 365-apper for å hjelpe bedrifter med å jobbe smartere. Den tilbyr ulike funksjoner i applikasjoner som Microsoft Word, PowerPoint, Excel, Teams og Outlook.

 

Her er en nærmere titt på noen av de imponerende egenskapene denne teknologien bringer med seg og hvordan den forbedrer brukeropplevelsen på hver av disse plattformene:

 

Microsoft Word:

Ved bruk av språklæringsmodeller og prediktive analyser, vil Microsoft 365 Copilot kunne bistå med skriving, redigering og oppsummering mens du jobber i Microsoft Word.

 

PowerPoint:

Brukere av Microsoft PowerPoint vil kunne benytte seg av naturlige språkkommandoer for å omdanne ideer til velstrukturerte presentasjoner.

 

Excel:

Copilot vil samarbeide med datasett i Excel-regneark for å avdekke innsikter, analysere trender og raskt lage datavisualiseringer.

 

Teams:

Dette verktøyet legger til produktive elementer for å effektivisere møter ved å oppdatere sammendrag i sanntid og sette inn oppgaver direkte i samtaler.

 

Outlook:

Copilot hjelper med å administrere innboksen og syntetisere kommunikasjon, slik at brukerne kan fokusere på å lese og svare på e-poster.

 

I tillegg til disse plattformene kan Microsoft 365 Copilot også integreres med andre applikasjoner og områder innenfor Microsoft-økosystemet.

Sikkerhet er også et viktig fokusområde, og Microsofts Security Copilot presenterer en ny tilnærming ved å bruke AI for å håndtere cybersikkerhet i sanntid. Dette verktøyet kan lære av brukeradferd og gi intelligente anbefalinger for å styrke sikkerhetsposisjonen.

 

Business Chat introduseres også som en ny Microsoft-opplevelse som synkroniseres på tvers av alle Microsoft 365-apper, e-postkontoer, chatvinduer, dokumenter, videokonferanser, møter, kontakter og kalendere. Ved å samle alle disse trådene bruker Business Chat naturlige språkevner for å svare på henvendelser og generere kommunikasjon.

 

Det er viktig å holde seg oppdatert på Microsoft Copilot-utviklingen. Å ha en partner som Sodvin kan være avgjørende for å dra nytte av de nyeste teknologitrendene og oppdateringene, spesielt når det gjelder Microsoft 365 Copilot.