I dagens digitale landskap er e-post en hjørnestein i bedriftskommunikasjonen. Microsoft Exchange Online er en populær e-postplattform som mange bedrifter bruker. Mens den gir grunnleggende e-postsikkerhetsfunksjoner, er det viktig å innse at den alene kanskje ikke er tilstrekkelig for å beskytte organisasjonen din mot den stadig økende trusselen fra cyberkriminelle. Derfor er det viktig å vurdere å styrke e-postsikkerheten med ekstra sikkerhetstjenester som On-Guard E-postpostkontroll. On-Guard E-postkontroll bygger på markedets ledende e-postsikkerhetstjeneste Proofpoint.

I dette blogginnlegget vil vi utforske hvorfor Microsoft Exchange Online ikke alltid er tilstrekkelig og hvorfor din bedrift bør investere i On-Guard E-postpostkontroll for å oppnå overlegen e-postsikkerhet.

 

1. Begrensede innebygde sikkerhetsfunksjoner


Selv om Microsoft Exchange Online tilbyr noen grunnleggende sikkerhetsfunksjoner, er de ofte begrenset i deres evne til å takle dagens avanserte trusler. Cyberkriminelle blir stadig mer sofistikerte, og de kan omgå enkle filtre og regler som ikke er oppdaterte med de nyeste trusselintelligensene. On-Guard E-postpostkontroll gir ekstra lag med beskyttelse som kan stoppe disse avanserte truslene i sporene.

 

2. Mangel på avansert trusseldeteksjon


Microsoft Exchange Online har noen grunnleggende trusseldeteksjonsfunksjoner, men de kan ofte ikke oppdage de mest avanserte og skjulte truslene. On-Guard E-postpostkontroll bruker avansert maskinlæring og atferdsanalyse for å identifisere trusler som kan passere ubemerket gjennom Exchange Online's grunnleggende sikkerhetsmekanismer.

 

3. Reaksjon i stedet for forebygging


Exchange Online har en tendens til å fokusere mer på reaksjon etter at en trussel har blitt oppdaget, mens On-Guard E-postpostkontroll legger vekt på forebygging. Ved å blokkere trusler før de når innboksen, reduserer du risikoen for at de forårsaker skade eller datalekkasjer.

 

4. Kontinuerlig trusselintelligens


Cybertrusler utvikler seg raskt, og det er viktig å ha en løsning som alltid er oppdatert med den nyeste trusselintelligensen. On-Guard E-postpostkontroll oppdaterer sin trusselintelligens i sanntid, noe som gir deg en betydelig fordel når det gjelder å beskytte organisasjonen din mot de nyeste truslene.

 

5. Overlegen phishing-beskyttelse


Phishing-angrep er en av de mest utbredte og ødeleggende truslene mot bedrifter. Microsoft Exchange Online kan ha begrenset beskyttelse mot phishing. On-Guard E-postpostkontroll gir en robust beskyttelse mot phishing-angrep ved å analysere e-postlinker og URL-er i sanntid, og dermed beskytte organisasjonen mot skadelige koblinger som ofte brukes i phishing-svindel.

 

E-postkontinuitet som standard


On-Guard E-postpostkontroll inkluderer e-postkontinuitet som en standardfunksjon. Dette betyr at organisasjonen din kan fortsette å motta og sende e-post selv under tjenesteavbrudd, noe som ikke er tilfelle med Microsoft Exchange Online alene.

I en tid der cybertruslene blir stadig mer avanserte og målrettede, kan det være farlig å stole utelukkende på de innebygde sikkerhetsfunksjonene i Microsoft Exchange Online. Ved å legge til On-Guard E-postpostkontroll som et ekstra sikkerhetslag, kan din bedrift dra nytte av overlegen e-postsikkerhet som kan hjelpe deg med å forhindre trusler før de blir et problem. Beskyttelsen av bedriftens data, omdømme og økonomiske stabilitet bør alltid være en prioritet. Ikke la din e-postsikkerhet være sårbar – invester i On-Guard E-postpostkontroll i dag for å styrke din bedrifts beskyttelse. Din bedrifts sikkerhet avhenger av det.