Med fulle hus i 2019 gjentar Spelet i Wesselgården suksessen igjen i år! "Hotell Heim" har premiere på torsdag, med fire påfølgende forestillinger på fredag og lørdag. I tillegg streames premieren slik at du kan se spelet uansett hvor du er i verden.

Hvert år siden 2014 har det blitt satt opp spel i Wesselgården. I 2014 og 2015 var det «Jul i Wesselgården», «Mari, Mathis og martnasfesten» i 2016, «Frieriet» i 2017 og 2018. I fjor ble «Hotell Heim» fremført for tre fulle hus, og denne suksessen skal gjentas nå i 2020.

Spelet i Wesselgården er en forening som så dagens lys vinteren 2019. Den består av Alvilde Ulfsnes, Anne-Marte Spjøtvoll, Andreas Ven Langø og Henrik Singsdal.

Det er cirka 50 barn, ungdommer og voksne som er med på spelet. Viktigheten av personlig utvikling, mestring, glede og samhold står i fokus. Og det er dette samholdet som kjennetegner gjengen som holder på i Wesselgården. Det er humør, latter og følelsen av å være en del av noe større.

I sommer vil «Hotell Heim» bli vist hele fem ganger i Wesselgården. I tillegg vil en av forestillingene direkteoverføres slik at du kan se spelet uansett hvor du er i verden. Om du sitter på en kritthvit strand i Lofoten, på et hotellrom i Kristiansand eller på en cafe i København.

Kort om handlingen:

Sommerfesten står for døren på «Hotell Heim», og ansatte og gjester gleder seg til den store sommeråpningsfesten. Eier Olivia tror hun har alt klart, men når hun plutselig kommer i konflikt med sjefshovmesteren på hotellet, går ikke alt slik hun hadde tenkt. Og når vi legger til vindmøllebaroner, naturvernere, tysk husmannskost og advokater, da er det duket for forviklinger. «Hotell Heim» blir et spel som tar pulsen på lokalsamfunnet, samtidig som det vil være fylt til randen av krumspring og humor, krydret med musikalske innslag.

Forestillinger:

Torsdag 16.juli klokken 1900

Fredag 17.juli klokken 1600 og 1900

Lørdag 18.juli klokken 1300 og 1600

Gjengen som står bak spelet ønsker deg hjertelig velkommen til Wesselgården!

Vi i Sodvin er stolt sponsor, og anbefaler alle å sikre seg billetter til en av deres forestillinger!

Spelet i Wesselgården 1.jpg (full_width)

Spelet i Wesselgården 2.jpg (content)

Spelet i Wesselgården 3.jpg (content)

Spelet i Wesselgården 4.jpg (content)