Sist helg var det skikkelig feststemning i Sodvinhallen, da KIL/Hemne Fotball arrangerte for første gang Sodvinhallen Cup!

Arrangementet er en slags fortsettelse av tidligere Tjeldbergodden Cup som har vært arrangert i Hemnehallen siden 1993.

Cupen foregikk både lørdag og søndag, og det deltok mer enn 150 lag og nesten 1200 spillere - det kaller vi braksuksess! Lagene kom fra et stort geografisk område, fra Bud i Sør til Stjørdal i Nord. Hallen var ikke bare fylt opp av spillere, men også av foreldre, besteforeldre, søsken og annet publikum, som sørget for en herlig stemning i Sodvinhallen.

På lørdag var det turnering for de eldste klassene (13-16 år), og spill på 7-er baner (4stk). I disse klassene er det både innledende kamper og sluttspill med finaler.
På søndag var det turnering for de yngste (7-12 år), og spill på 3-er, 5-er og 7-er baner. Til sammen ble det jublet for mål hele 477 ganger de to dagene!

KIL/Hemne beviser nok en gang hvilken voldsom dugnadsvilje det er i klubben, og uten jobben fra alle de frivillige kunne man ikke hatt et slikt arrangement. Logistikk som parkering, mat, garderobekapasitet og internett-tilgang var utfordringer arrangørene var spente på, men som ble veldig bra løst.

Sodvin er stolt over å være hovedsponsor til et slikt arrangement for barn og ungdom, og bidro blant annet med drikkeflasker til alle spillerne og sitteplater for publikum. Vi gleder oss allerede til å gjenta suksessen neste år!

Sodvinhallencup pall.jpg (content)

Hitra IL Sodvinhall.jpg (content)