Sodin Drillkorps er en stolthet for bygda, der de hvert år marsjerer fremst i 17. mai-toget med sin flotte uniformer.

I fjor deltok drillkorpset på NM i korpsdrill i Bergen 28 juni - 1. Juli 2018, der de tok hjem både pokal og heder for vel gjennomført og en 3. plass i konkurransen.

Leder i Sodin Drillkorps, May-Elise Gjengstø sier de er veldig glade for den økende interessen for denne sporten de siste årene. De får stadige søknader fra flere som ønsker å være med i drillkorpset, og ønsker alltid nye medlemmer velkommen.

Drillkorpset består i dag av 30 jenter i alderen 9-16 år, fordelt på tre grupper; Duskere (som startet i høst, alle må gå ett år med dusk før de begynner med drillstav), Sodin Drill 2 som er ei gruppe på 1. Året med drillstav og Sodin Drill 1 som er konkurransegruppe bestående av de eldste drillerne.

De deltar ikke på noen faste arrangement i vinter, da det er vårhalvåret som er deres mest aktive periode, med UKM, Midtnorsk mesterskap i drill, 17. Mai og NM! Alle gruppene har begynt å trene til UKM, og samtidig har de eldste drillerne begynt å planlegge for NM i 2020. Drillkorpset opptrer også på forespørsel på andre kulturarrangement.

Sodvin er stolte av å være sponsor for en slik flott gjeng – og ønsker dem lykke til videre!