Det er alltid full fart og god stemning hos Snillfjord Motorklubb! Motocross passer like godt for både gutter og jenter, og du kan starte allerede når du fyller 5 år.

Snillfjord Motorklubb ble stiftet 14.februar 2005, og i august 2008 åpnet de sin egen motocrossbane på Krokstadøra. Per i dag har klubben faktisk hele 330 medlemmer.

Jan Rune Berdal, leder i Snillfjord Motocross, beskriver motorsport-miljøet som enestående, hvor alle hjelper hverandre på tvers av generasjoner og klubbtilhørighet.

Klubben jobber hardt for å senke terskelen for å prøve motocross, og ønsker å gi alle muligheten til å få drømmen oppfylt. Klubben har blant annet sykler til utleie for nye utøvere som ønsker å prøve motocross før de eventuelt kjøper egen sykkel og sikkerhetsutstyr. Denne investeringen har bidratt til at Snillfjord Motorklubb har opplevd en voldsomt medlemsvekst og aktivitetsøkning de siste årene.

Sesongen med treninger varer fra slutten av april til midten av oktober. Nå på vinteren kjører de felles mekkedager og forskjellige kurs.

Er du nysgjerrig på hva de driver med, eller har lyst til å prøve motocross? Ta kontakt med Snillfjord Motorklubb. Du finner de også på Facebook.