Vi er kommet til slutten av mai, noe som betyr at det nærmer seg den internasjonale pridemåneden juni. Lørdag 1. juni i år arrangerer Skeivt Heim pride på Kyrksæterøra for andre gang, og Øragata skal nok en gang fylles av regnbuens farger.


Sodvin er også i år stolt sponsor av dette viktige arrangementet for mangfold, kjærlighet og likeverd, og vi oppfordrer alle til å delta på paraden denne dagen. Paraden går kl. 14:00 fra Hemne samfunnshus og ender opp ved kulØr’n, hvor det blir appeller og musikalske innslag. På kvelden blir det pridefest for alle over 18 år på Hotell Koselig, med dragshow fra kl. 21:00, etterfulgt av DJ resten av kvelden. 

Pride er en nødvendig markering som er med på å skape blant annet bolyst og inkludering i lokalsamfunnet vårt i Heim. Vi ønsker Skeivt Heim masse lykke til med gjennomføringen av arrangementet!🏳️‍🌈❤️

Mer informasjon om arrangementet finner du på Facebook.

Pride nærbilde 2024

Foto: Avisa Sør-Trøndelag

Sodvin gir tilbake!
Å støtte lokal vekst og mangfold innenfor idrett og kultur er noe Sodvin setter svært høyt. Helt siden oppstart i 1951 har Sodvin bidratt med gave- og sponsormidler til lokale lag og foreninger hvert eneste år. Er du kunde hos Sodvin bidrar du dermed til verdiskapning i ditt eget nærmiljø. 

Behøver ditt lag eller forening støtte? Send oss en forespørsel. Søknader behandles fortløpende.