Nok en gang blir det 5 dager med god stemning i Hemne Samfunnshus, når Nemean LAN-party arrangerer årets vinterferie-LAN. Sodvin bidrar med lynraskt fibernett!

Tirsdag kveld åpnet de for årets første LAN-party. Arrangementet varer frem til lørdag 13.00. 

Under LANet vil det blant annet bli avholdt en Playerknown's Battlegrounds (PUBG) turnering, hvor det blir delt ut kr. 10.000 i premie. Det blir også diverse wildcard compoer, i regi av Sodvin, med flotte premier. Én av konkurransen går ut på å sette sammen et tastatur raskest mulig, der deltagerne får poeng for hver tast som er plassert riktig.

Opprinnelig ble Nemean LAN-party arrangert av en gjeng med ungdommer for å tjene penger til en planlagt klassetur, men nå arrangeres det kun på frivillig basis.
Første dataparty var i 2006, og siden da har organisasjonen vokst til å inkludere nærmere 40 personer som står på for å sørge for at både lokale og tilreisende skal få en opplevelse for livet.
På det meste har Nemean LAN-party som frivillig, nonprofit-organisasjon, omsatt midler for opptil kr. 250.000 i året, og hatt opptil 300 deltakere sitt fantastiske høst- og vinterferie-eventyr.

På Nemean LAN-party sitt 10 års-jubileum ble det slått virkelig på stortromma, premier mellom kr. 80.000 - 100.000 ble delt ut blant annet i spillet CSGO. Dette ble lagt merke til blant E-sporten på landsbasis. For crewet ble dette en motivasjon for å fortsette å arrangere LAN.

Selv om de har opplevd mange gode år, har de også hatt nedturer. Storstilt satsing har satt sitt preg både økonomisk og ressursmessing. Derfor har de nå valgt å ha et større fokus lokalt. Per dags dato er de 8-14 crew-medlemmer, hvorav 3 er aktive året rundt. For tiden er de i en oppbyggingsfase der Heim Kommune er hovedfokus. Nemean LAN-party ønsker å tilby ungdom og unge voksne et sted for å dyrke felles interesser.

Vi i Sodvin ønsker Nemean-gjengen masse lykke til, og anbefaler alle å ta turen innom!

Nemean Crew.jpg (content)

Nemean Samfunnshuset.jpg (content)

Nemean.jpg (content)