Montering av fiber til huset ditt er både enkelt og effektivt for deg som kunde. I praksis betyr dette at vi drar fiberen fra boksen på utsiden av husveggen og inn i huset. Inne vil montøren koble opp fibermodemet og sjekker at internettet er satt opp riktig og at dine enheter er online. 

Monteringen er det siste som skjer i en fiberutbygging, altså når alt annet er på plass. Når du har varslet fra om at du har gravd ned fibertrekkrøret inn til husveggen din, vil følgende skje:  

  1. Du blir oppringt av en av våre hyggelige montører for å avtale passende tidspunkt for montering
  2. Du mottar en SMS som bekreftelse på avtalt tidspunkt  

Dersom du ønsker flere punkt i huset eller hjelp til å sette opp AirTies eller TV-dekoder, vil vi selvfølgelig være behjelpelig med dette. 

Tidsbruk for montering varierer ut ifra hvor langt montøren må trekke kabelen, om det innebærer arbeid på kryploft og om det er flere punkter i huset og annet utstyr som skal monteres. Generelt vil en montering ta ca 3-4 timer.  

Vi ser helst at kundene er til stede ved montering. Dette er for at du selv skal kunne bestemme hvor modemet skal stå, få innføring i brukernavn og passord, samt ha mulighet til å stille montøren de spørsmålene som måtte dukke opp. 

I tillegg føler montørene våre seg mest komfortabel med å bli sluppet inn i et hus mot å måtte låse seg inn selv. Dersom det er vanskelig for deg å selv være tilstede når montøren kommer – ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen.