Hos Hitra IL skal alle få delta og ha det artig, enten det er på trening, hjemmekamper i Hitra Idrettspark eller cuper rundt i fylket!

Fotballgruppen Hitra IL gir tilbud til jenter og gutter i aldersgruppen 6-12 år. I dag er det rundt 100 spillere fordelt på 4 aldersgrupper som deltar aktivt på treninger og kamper gjennom sesongen. Alle lag trener og spiller hjemmekamper i Hitra Idrettspark på Fillan. I tillegg deltar de også i den lokale serien på Hitra og Frøya, samt cuper rundt om i fylket. I løpet av fotballsesongen spiller alle lag en seriekamp i uka eller er med på kampkvelder hvor det spilles flere kamper.

Tilbudet drives av aktive trenere som er svært ivrig på å lære barna til å bli gode lagspillere med fine fotballferdigheter. ‘Fair Play’ og et godt samhold er viktig for de, både når de er på og utenfor banen.

Hitra IL takker Sodvin for samarbeidet og den støttene vi bidrar med til fotballen. Vi i Sodvin er glade for å være en av deres sponsorer!

Ønsker du å vite mer om Hitra IL finner du mer informasjon om aktivitetene på denne nettsiden: https://mitt-lag.no/hitra-il eller https://www.facebook.com/hitrailfotball/.

Hitra IL 2

Hitra IL 3