Har du prøvd deg på golf ennå? Slå et slag for helsa, med sporten som passer for alle!

Hitra Golfklubb har tilhørighet på Akset, Hitra. Her har de et klubbhus, driving range og en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt mot Trondheimsleia og Terningen fyr. Klubben har i overkant av 100 medlemmer. De fleste kommer fra Hitra og Frøya, men klubben har også flere utenbygds medlemmer.

Banen har i de senere år hatt økende besøk, både av fastboende i kommunen og besøkende fra inn- og utland. All drift av golfklubben er basert på dugnadsinnsats blant klubbens medlemmer. Banen er under stadig utvikling, og de får ofte gode tilbakemeldinger fra sine gjester.

I Norge har de ligget etter når vi ser verdien av å spille golf, men i løpet av de siste årene har interessen for sporten tatt seg kraftig opp. Dette er en sport for folk i alle aldre, og det er også påvist en stor helsegevinst ved å gå en runde golf. En spasertur på en time eller to, gir dokumentert effekt på både kondisjon og helsen for øvrig.

Klubben fungerer også som en sosial møteplass der de treffer på andre golfspillere som de kan gå en runde sammen med. Hitra Golf liker mottoet «Golf er for alle», og dette er noe de prøver å etterleve i klubben. 

Vi i Sodvin er glade for å kunne være en av samarbeidspartnerne til Hitra Golf.

Les mer om Hitra Golf her. 

Hitra Golf_1.jpg