Hemne Teaterlag ble opprettet i 1989 og hadde oppsettning av sin første revy i 1991, og helt siden den gang har de vært med på å trimme lattermusklene til Hemnes befolkning med revyer annen hvert år.

I dag består de av omtrent 40 medlemmer i alderen fra 18 til 65 år. Dette er inkludert både aktive medlemmer, og støttemedlemmer. Ikke bare er det fokus på terping av replikker, men gjengen som er med er også veldig opptatt av å ha det gøy sammen. Målet er at publikum også skal se dette.

De siste årene har Hemne Teaterlag også deltatt på revyfestival på Høylandet og Humorfestivalen i Hemne. Sistnevnte vil trolig være neste gang vi ser de i aksjon. De lover lattergaranti på deres forestillinger, og mener absolutt at en god latter forlenger livet!

De ser nå frem til å fortsette å glede befolkningen i Heim Kommune i årene fremover, og har stor tro på at laget kan utvikle seg og nå nye høyder i fremtiden.

Vi anbefaler alle til å ta seg en tur neste gang denne flinke gjengen står på scenen. Lykke til videre fra oss i Sodvin!

Hemne Teaterlag 3.jpg (content)

Hemne Teaterlag2.jpg (content)