Dette gjelder våre kunder som har en e-postadresse med domene @hemne.as eller @snillfjord.as. Fra 31.12.24 vil e-posttjenesten bli nedlagt, og du vil ikke lengre ha tilgang på din e-postadresse via oss.  


På grunn av dette må du opprette deg en ny epostadresse hos en annen leverandør, dersom du ikke allerede har en annen e-postadresse som du benytter. 

Vi anbefaler å være oppmerksom på hvilke eposter du mottar på din nåværende e-postadresse, samt alle steder hvor du bruker nåværende e-postadresse til innlogging. For å sørge for at du ikke mister viktige e-poster eller tilganger må du oppdatere e-postadresse til ny e-postadresse på disse stedene fortløpende.  

Varsling om nedlegging av e-posttjenesten vil bli sendt ut regelmessig i løpet av året til våre kunder som har denne tjenesten hos oss. Vi ønsker gjerne at du gir oss beskjed når du har fått opprettet deg en ny e-postadresse, eller dersom du per i dag ikke benytter din epostadresse som du har hos oss. Når vi mottar beskjed om ny e-postadresse vil du ikke lengre bli varslet, og vi vil deaktivere din e-postkonto hos oss.