Det er ingen tvil om at i kveld og i morgen vil Hemne Samfunnshus bli fylt med latter. Da inviterer nemlig 3ST, 3PB og 4PB ved Kyrksæterøra Videregående Skole til årets russerevy: «Føl dæ som Heim!».

Denne gjengen var fast bestemt fra dag én at dette var noe de ønsket å gjennomføre, selv om det krever mye arbeid å sette opp en revy. De startet først og fremst med øvinger noen ettermiddager i uka, men i det siste har de møttes fra tidlig morgen til sent på kvelden hver dag. Hele veien har de ønsket å gi noe til publikum – sketsjer folk kan kjenne seg igjen i. Målet er at alle kan sitte lattermildt gjennom hele forestillingen.

Alt har ikke bare gått på skinner, regissør ble en liten stund manglende. Heldigvis har denne gjengen stått på og jobbet godt på egen hånd. Rett før siste innspurt fikk de god hjelp som har bidratt til at de siste brikkene har falt på plass. Ikke bare skal tekster, kostymer og sketsjer være ferdigstilt, men mye foregår også bak kulissene, med rekvisitter, sceneoppsett, musikk, lyd og lys.

Russen ønsker å takke deres sponsorer, uten dem hadde ikke dette vært gjennomførbart. I tillegg vil de også takke alle som har bidratt og gjort sin del for at de nå kan stå på scenen i kveld 12.desember.

Til slutt håper de at alle i nye Heim kommune tar turen for å se på hva de har jobbet med siden i høst.

Vi i Sodvin anbefaler alle til å sikre seg billetter til en av deres forestillinger, og ønsker russen lykke til!

Forestillinger:
Torsdag 12.12. kl. 19.00
Fredag 13.12 kl. 18.00 og 21.00

Russerevy Revyøving7.jpg (content)

Russerevy Revyøving6.jpg (content)

Russerevy Revyøving2.jpg (content)

Russerevy Revyøving3.jpg (content)