Nå er det endelig snart duket for Fjordkulturdagan igjen, etter hele fire år med opphold! Fjordkulturdagan arrangeres 9. - 11. juni, og årets tema er vikingtiden.

Fjordkulturdagan ble først arrangert i 2004 med hensikt å ta vare på fjordkulturarven og viderebringe denne til kommende generasjoner. Siden den gang har det blitt et av de største arrangementene i Heim og sommerens høydepunkt med unike opplevelser for store og små.

På Fjordkulturdagan blir det blant annet stands med diverse salgsvarer, flere aktiviteter for barn, foredrag med Raymond Sauvage om arkeologiske utgravinger på Vinjeøra, fjordtalenter, besøk av vikinger og smed - og masse mer! På kvelden arrangeres det også Fjordfest med First Price og Ages trio.

Vi anbefaler alle å gå inn på Fjordkulturdagan sine Facebook-sider og arrangementet for mer informasjon.

Fjordkulturdagan_bakeri

Fjordkulturdagan_boderFjordkulturdagan_vinjeøra

Sodvin gir tilbake!
Å støtte lokal vekst og mangfold innenfor idrett og kultur er noe Sodvin setter svært høyt. Helt siden oppstart i 1951 har Sodvin bidratt med gave- og sponsormidler til lokale lag og foreninger hvert eneste år. Er du kunde hos Sodvin bidrar du dermed til verdiskapning i ditt eget nærmiljø. 

Behøver ditt lag eller forening støtte? Send oss en forespørsel. Søknader behandles fortløpende.