Group 2518

FRONTDESK®

Bedriftens private nettskyløsning - i teknologisk ledende norsk driftssenter

Benytt datatjenester fra et av Norges ledende driftssentre

Group 2776

"All-inclusive" datasentertjeneste

100% driftet datasenter-løsning, hvor vi garanterer minst 99,8% oppetid!
Group 2853

100% i Norge

Infrastruktur  sikkerhetssertifiserte datasentre i Norge. Norsk drift og support!

Group 2784

Optimal sikkerhet

FRONTDESK overholder strenge retningslinjer for å opprettholde samsvar med sikkerhetskrav, GDPR og NIS. Kryptert multifaktor pålogging på tjenester.
erp

Fokus på forretningssystemer!

Vi vet at forretningssystemene er ryggraden i bedriften din, og da er disse systemene også vår hovedfokus. Vi gjør alt for å holde din løsning i gang.

 

ms_lists

Ekstern skrivebord eller publisert app

I FRONTDESK kan du velge om du vil ha et fullt eksternt skrivebord med din daglig IT-arbeidsflate, eller kun å publisere feks Visma på din lokale pc. 

dfsr3232

Best på support!

Kundene våre sier det. Vi er best på support! Vår 1. linjesupport løser over 90% av henvendelsene. Hvorfor? Fordi vi har fokus på support, og de fleste på 1. linje har inntil 10 års fartstid.

Litt eller alt

FRONTDESK er teknologisk bygget opp slik at du selv kan velge hvilke deler av IT-strukturen din skal ligge på en privat skyserver. Bare økonomisystemet eller kanskje alt. Løsningen kan integreres med skytjenester som feks Microsoft 365. 
Du kan jobbe på et fullverdig eksternt skrivebord, eller bare få feks Visma publisert som et ikon på ditt lokale skrivebord. 
Sodvin Datasenter

Våre datasentre

For å maksimalisere driftssikkerheten til våre kunder, leverer vi våre tjenester fra hele tre datasentre.

Allerede i 2018 etablerte vi oss i Green Mountain sitt verdenskjente datasenter «DC-1 Stavanger» i det tidligere NATO-anlegget på Rennesøy. Våren 2021 etablerte vi oss i Basefarm sitt moderne datasenter på Lørenskog utenfor Oslo.

Sodvin er dermed etablert i to av Norges ledende «tier-3» datasentre, og kan med dette også tilby colocation-tjenester i verdensklasse.

sikker bruker - bord

Kombiner FRONTDESK med SIKKER Bruker

La IT-infrastrukturen og dine serverbaserte programmer ligge i FRONTDESK, mens brukerne har en beskymringsfri IT-hverdag med et totalkonsept for seg og sin PC.

Les mer om SIKKER Bruker

Kontakt oss for løsningsforslag og priser

La oss vise deg hva FRONTDESK kan gjøre for din bedrift!

Artikler

SIKKER Bruker - et enda sikrere brukerkonsept fra Sodvin

SIKKER Bruker er en ny og oppgradert versjon av SIKKER Total, med fokus på økt sikkerhet!

On-Guard – en suite av Premium sikkerhetstjenester

Endelig har vi, i en tidligere jungel av sikkerhets- og støttesystemer, samlet våre prefererte sikkerhet- og sårbarhetstjenester i en egen Premium-suite. som vil kaller On-Guard.

Hva gjør man med historikken når man bytter til skybaserte økonomisystemer?

En del bedrifter er i ferd med å skifte fra Visma Global og Visma Business til skybaserte økonomisystemer som Tripletex, Poweroffice og Business Next. Dilemmaet er, hva gjør vi med regnskapshistorikken fra det gamle økonomisystemet?