Group 2507

Microsoft Azure

Bygg bedriftens sky-infrastruktur med Microsoft Azure

Bygg bedriftens sky-infrastruktur med Microsoft Azure

Group 2776

Infrastruktur som en tjeneste

Bygg virksomheten din i skyen med teknologiene du kjenner som Windows og Linux, uten å måtte kjøpe og administrere den underliggende infrastrukturen.
Group 2786

Windows Virtual Desktop

Aktiver eksternt skrivebord, som forenkler den daglige driften der ansatte har sikker tilgang til serverbaserte applikasjoner fra hvor som helst.

Group 2784

Avansert sikkerhet

Azure overholder strenge retningslinjer for å opprettholde samsvar, lette identitetsadministrasjon og sikre kontinuerlig overvåking for økt beskyttelse.
forms2

Bygg konsepter og spre dem gjennom Azure

Har bedriften tjenester som skal tilbys digitalt kan Azure gi maksimal produktivitet og sikkerhet. Med alle de pålitelige elementene for å bygge skyaktiverte tjenester eller apper – fra DevOps til IoT til AI – tilbyr Azure organisasjonen din uendelige muligheter for innovasjon.

 

ms_lists

Betal for det bedriften til enhver tid bruker i Azure

Med Azure leverer Microsoft et 100% transparent tjenestekonsept. Bedriften betaler for det forbruket man bruker av infrastruktur, tjenester og lisenser hver måned. Månedlig rapportertes bruk av virtuelle server, tjenester, lisenser og lagringskapasitet. Denne rapporten sendes bedriften er grunnlaget for hva som faktureres.

 

Alle priser er transparente og kalkuleres utifra Microsofts åpnet tilgjengelige priskalkulator på https://azure.microsoft.com/nb-no/pricing/calculator/

ms_forms

Flytting av data til Azure

Vi tilbyr migrering slik at du enkelt kan flytte infrastrukturen til Azure-skyen. Våre migreringsprosjekter er bygget på en «best practise» etter flere år og en mengde migreringer fra både lokale server og eksterne datasentre.

datasenter-2

SIKKER Azure – En bekymringfri driftstjeneste fra Sodvin

Vi administrer IT-infrastrukturen din trygt og sikkert. La oss monitorere, sikre og vedlikeholde skyserverne dine i Azure, slik at du kan fokusere på virksomheten din

Les mer om SIKKER Azure
Microsoft 365 og skylagring

Kombiner Azure med SIKKER Bruker

La IT-infrastrukturen og dine serverbaserte programmer ligge i Azure, mens brukerne har en beskymringsfri IT-hverdag med et totalkonsept for seg og sin PC.

Les mer om SIKKER Bruker

Kontakt oss for løsningsforslag og priser

La oss vise deg hva Microsoft Azure kan gjøre for din bedrift!

Artikler

SIKKER Bruker - et enda sikrere brukerkonsept fra Sodvin

SIKKER Bruker er en ny og oppgradert versjon av SIKKER Total, med fokus på økt sikkerhet!

On-Guard – en suite av Premium sikkerhetstjenester

Endelig har vi, i en tidligere jungel av sikkerhets- og støttesystemer, samlet våre prefererte sikkerhet- og sårbarhetstjenester i en egen Premium-suite. som vil kaller On-Guard.

Hva gjør man med historikken når man bytter til skybaserte økonomisystemer?

En del bedrifter er i ferd med å skifte fra Visma Global og Visma Business til skybaserte økonomisystemer som Tripletex, Poweroffice og Business Next. Dilemmaet er, hva gjør vi med regnskapshistorikken fra det gamle økonomisystemet?