Group 2544

Datasentertjenester

Sodvin tilbyr IT-driftsløsninger for bedrifter som ønsker sin egen dedikerte nettsky med sikker tilgang til bedriftens programmer og data.

Litt eller alt

Både FRONTDESK ® og Azure er teknologisk bygget opp slik at du selv kan velge hvilke deler av IT-strukturen din skal ligge på en privat skyserver. Bare økonomisystemet eller kanskje alt? Begge løsningene kan integreres med skytjenester som Microsoft 365. Du kan jobbe på et fullverdig eksternt skrivebord, eller velge hvilke applikasjoner som vises på ditt lokale skrivebord.

Sodvin Datasenter

Våre datasentre

For å maksimalisere driftssikkerheten til våre kunder, leverer vi våre tjenester fra hele fire datasentre.

Allerede i 2018 etablerte vi oss i Green Mountain sitt verdenskjente datasenter «DC-1 Stavanger» i det tidligere NATO-anlegget på Rennesøy. Våren 2021 etablerte vi oss i Basefarm sitt moderne datasenter på Lørenskog utenfor Oslo.

Sodvin er dermed etablert i to av Norges ledende «tier-3» datasentre, og kan med dette også tilby colocation-tjenester i verdensklasse.

Button

Citrix

Sodvin er kvalifisert og autorisert til høyeste sertifiseringen fra Citrix. Denne sertifiseringen bekrefter at vi innehar solid erfaring og meget god kompentanse på driftssenter-teknologien fra markedsledende Citrix.
partner-premier-service-provider-dark-olive-300x125-55867fd2-237e-42fe-be8b-35f23d0bc49f

Snakk med oss om datasentertjenester