Bestill fiber

Dette er et generelt bestillingsskjema for privatkunder. Bestillingen er bindende, men vi tar forbehold om at din adresse faktisk er innenfor et område vi kan levere fiber. Scroll ned til kartet for å søke på din adresse.

Prisene forutsetter at informasjonen du har fylt ut i skjemaet er korrekt.

Priser for oppkobling

Etablering kr. 6.990,-

For deg som ikke har hatt fiber tilkoblet eiendommen tidligere.

Oppkobling av fiber på husveggen. Forutsetter at kunden graver på egen eiendom eller ihht. graveplan. Der oppgis knutepunkter hvor kunden må grave fra. I denne prisen er det tatt hensyn til egeninnsats i form av graving av grøfter etc. Det er forutsatt at grunneier selv utfører nødvendig finplanering og plensåing på egen eiendom. Obs! Montering kommer i tillegg.

Montering kr. 2.490,-

Oppkobling av modem inne i boligen. Inkluderer modem og montering til 1. punkt i huset, flere punkter kan monteres etter avtale. Redusert pris dersom det har vært montert tidligere, men modem ikke står i bolig (990,-) eller dersom modem allerede står i bolig (490,-).

Bytte av juridisk eier kr. 490,-

For bolig med eksisterende fiber og abonnement fra Sodvin.

Gebyr for bytte av juridisk eier ved overtakelse etter tidligere abonnement, med forbehold om at abonnementet løper uten opphold.

Dersom du ønsker flere punkt i huset eller hjelp til å sette opp Premium Wifi eller TV-dekoder, vil vi selvfølgelig være behjelpelig med dette mot et tillegg i pris.

Prisen som er oppgitt er våre ordinære priser. Vi gjør oppmerksom på at avvik i pris kan forekomme i kampanjeperioder eller ved spesielle tilfeller.

Oppkobling av TV-utstyr og Premium Wifi kr. 990,-

Ved behov for hjelp til oppkobling av TV-utstyr og Premium Wifi av montør faktureres dette i tillegg. Dette kan du fint gjøre selv, hvis ønskelig.

Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste.

Særvilkår fiber

Standardavtale Bredbånd

Standardavtale TV og underholdning

Opplysninger om angrerett

Angreskjema

Her er ulike måter å se på TV fra Sodvin på

Sodvin Fiber leie tv og utstyr Telia

Telia-Box 

Telia-Box kan leies for 49,- pr. mnd i tillegg til månedspris på TV-abonnement fra Sodvin. Da får du Lineær-TV slik du kjenner den samt smartfunksjoner som gjør TV-hverdagen fleksibel. Telia-boxen brukes for å se TV-innhold fra Telia, den har innebygd Chromecast, stemmestyring og mulighet for opptakstjeneste for et tillegg på kr 99,- pr. /mnd.

Telia Play med Sodvin

Telia Play

Appen Telia Play kan lastes ned fra Google Play eller AppStore for å se TV på mobil, nettbrett, airplay, Apple-TV, Chromecast hjemme, på hytta eller på reise. Appen Telia Play er inkludert i TV-abonnement fra Sodvin.

Apple TV med Sodvin

Apple TV

Apple TV kan leies og brukes til strømming og TV, gjerne med appen Telia Play. Boksen kan også brukes for strømmetjenester fra andre innholdsleverandører. Med Sodvin kan du leie Apple TV for kr. 59,- per mnd i tillegg til månedspris på abonnement.

 

Her bygger eller har vi bygget fiber!

Vi leverer og bygger ut fiber i områdene Heim, Orkland og Hitra.

Søk i kartet og sjekk om vi leverer fiber på din adresse!


Hvis adressen din er innenfor et markert område med en grønn ✅ så har vi fiberprosjekt i området ditt.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg få fiber?

Dersom din bolig ikke er innenfor noen av områdene, kan du skrive deg opp på interesselisten. Gjerne få med deg naboen også. Vi er avhengige av mange interesserte for å starte utbygging i et område. Når det blir bestemt at vi skal bygge ut i ditt område, vil alle som bor der få tilsendt info og tilbud fra Sodvin.

Skriv deg opp på interesselisten her

Hvordan graver jeg ned trekkrør?

Dersom du har bestilt fiber til din bolig må trekkrør graves ned på egen eiendom før det er klart for montering. Det blir oppgitt knutepunkter som kunden selv må grave fra, det skal graves grøft fra dette punktet og inn til husvegg. Her legger du det tynne fiberrøret som er beregnet din bolig. Under finner du en enkel beskrivelse på hvordan du graver ned trekkrøret. Dersom trekkrøret som er beregnet din bolig er fort kort, ta kontakt med oss på mail, eller ring oss på 72 45 01 00, så ordner vi med ekstra rør og skjøter til deg.

Slik graver du trekkrør

Hva gjør jeg når gravingen er utført?

Når graving er utført, gi beskjed til oss på mail eller på 72 45 01 00.

Kontakt oss på mail

Når kan jeg forvente at montering vil skje?

Når trekkrør er gravd ned eller fiberkabel hengt til vegg vil neste steg være montering. En av våre montører vil ta kontakt med deg for å avtale tidspunkt for montering.