Telenor sin dekoder vil etter en stund ikke lenger fungere, derfor er det viktig at du som kunde bytter over til den nye dekoderen fra Telia som du vil få tilsendt.

Du må gjøre deg kjent med en ny fjernkontroll, samt at ikke alle kanalene vil være på samme tall på fjernkontrollen som du er vant til.

Ellers er TV pakken fra Telia minst like god som den du hadde fra før, i tillegg til at du får 20 ekstra poeng det første året! 

Jeg har kjøpt dekoder hos dere, hva gjør jeg? 

Da gjør du akkurat som du vil med den gamle dekoderen din, vi anbefaler at du selger den videre på Finn eller kaster den i teknisk avfall. 

Jeg leier dekoder hos dere, hva gjør jeg? 

Vi vil avslutte leieforholdet av din Telenor-dekoder, og endre til månedsleie for din nye Telia-dekoder når gratisperioden er over. 

Du velger selv hva du vil gjøre med Telenor-dekoderen, vi anbefaler å selge den på Finn eller kaste den i teknisk avfall. 

Jeg leier dekoder hos Telenor, hva gjør jeg? 

Da kommer vi til å si opp ditt TV-abonnement, og du vil i løpet av februar få en returlapp for å returnere dekoderen. Dette er et leieforhold mellom deg og Telenor og det er derfor viktig at du returnerer denne. 

Dersom du ikke får en returlapp anbefaler vi deg å ta kontakt med Telenor sin kundeservice på 91509000. 

Hvordan vet jeg om jeg leier dekoder hos dere eller hos Telenor? 

Dersom du leier dekoder hos Telenor vil dette stå på samme faktura som kortavgift fra Telenor. Dersom du leier hos Sodvin vil dette komme på samme faktura som TV- og internettabonnementet.

Ta kontakt med oss om du er i tvil. Dersom du har fått ny dekoder de to siste årene leier du mest sansynlig dekoder hos Telenor. 

Jeg har CAM-kort per i dag, hva gjør jeg? 

Du selger CAM-kortet ditt på Finn eller kaster det i teknisk avfall. Vi har dessverre ingen tilsvarende løsning fra Telia, da denne ikke gir nok funksjoner på TVen.

Du vil få dekoder fra Telia tilsendt i posten i løpet av januar. 

Jeg vil ha flere dekodere til huset mitt, hvordan gjør jeg det? 

Bestill flere dekodere i skjemaet under her. Alle kunder vil automatisk få 1 stk. Telia-dekoder tilsendt pr. post, men ekstra antall dekodere må bestilles enten ved å bruke skjemaet nedenfor, per telefon eller e-post.

Dekoderen koster 49 kr/mnd per dekoder + 499 kr i etablering.

Dersom du bestiller før 1.02.21 slipper du etableringsavgift.