Group 2690

Effektiviseringstjenester

Jobb smartere, sikrere og mer effektivt med våre effektiviseringstjenester for den moderne arbeidsplassen.

Group 2781

Fildeling

Sharefile tar sikker fildeling og skylagring til et helt nytt nivå, og legger også til rette for sanntids samhandling. Sharefile er regnet som en verdens sikreste fildelingstjenester for bedrifter. Alle data beskyttes under overføring og lagring gjennom avanserte kryptering.
Group 2588

Printix - sikker utskrift

Printix er en skytjeneste som endrer hele tankegangen rundt håndtering av utskrifter, både for brukerne og for selve printeradministrasjonen. Løsningen er bygget for den moderne skybaserte arbeidsplassen, og er litt som et Kinderegg; den gir glede til både IT-ansvarlig, de ansatte og ledelsen!
Group 2474

Elektronisk signering

Få et dokument signert i løpet av minutter! Hverdagen er digital, og tradisjonell håndskrevet signatur med penn på papir er i dag lite effektivt. Elektronisk signatur er den enkleste og raskeste måten å signere dokumenter på internett. 
xakt-effektivisering

Visste du at Sodvin leverer skyløsningen Xakt?

En egenutviklet programvare for administrasjon av treningssentre. Ca 20% av treningssentrene i Norge benytter Xakt og over 100.000 spreke medlemmer får sine abonnementer håndtert i Xakt. Kanskje du er en av dem?
Les mer om Xakt Medlem

Snakk med oss om effektiviseringstjenester!

Artikler

Erstattet server med sky

– Sodvin er vår IT-avdeling, forteller Einar Berggren Hansen i J.I. Bygg.   

Totalleverandør av IT-tjenester

Andersen & Mørck AS har samarbeidet med Pål og Matthew i PM Data, og nå Sodvin, siden 80-tallet.

Hvilket av Microsofts prosjektverktøy bør brukes når?

Microsoft har i Microsoft 365-porteføljen flere ulike prosjektverktøy. Hvilket du bør velge å bruke avhenger i stor grad av kompleksiteten til prosjektet og antallet deltakere.