Group 2585

Bredbånd fra Sodvin

Sodvin leverer fiber på egne linjer i Heim, Orkland og Hitra.

Næringslivets behov for kapasitet på bredbånd øker kontinuerlig. Med fiber får din bedrift et raskere, mer stabilt, skalerbart og sikrere nettverk. Vi har også TV-pakker! 

_MG_5220 (1)

Fiberlinjer

Sodvin leverer fiberlinjer til bedrifter som er lokalisert i et område hvor fiber er tilgjengelig. Vi etterstreber å til enhver tid kartlegge og finne den mest optimale bredbåndsløsningen basert på våre kunders behov.

I tillegg til å levere fiber i områdene hvor vi i Sodvin selv står for fiberutbygging (Heim, Orkland og Hitra), tilbyr vi også fiberlinjer i hele Norge og store deler av Norden via vårt samarbeid med Global Connect og Telia.

 

Ønsker du bistand med bredbåndslinjer og fiber for din bedrift? Kontakt oss, så skal vi undersøke hvilke muligheter du har på din lokasjon.

seffint

Fiberutbygging

Sodvin jobber fortløpende med å bygge ut fibernettet både i Heim, Orkland og på Hitra. Vi har allerede bygget ut store deler, og har flere prosjekter pågående.

 

Vi leverer markedets raskeste og mest stabile bredbåndsløsning til konkurransedyktige priser.

Befinner din bedrift seg i et område uten fibertilkobling? Ønsker du mer informasjon om mulighet for utbygging av fiber, eller om vi planlegger fiber i ditt område? Send oss en melding via linken under.

Telia Play med Sodvin

TV-pakker

Sodvin leverer ulike TV-pakker, tilpasset din type bedrift:

 

  • TV for hotell
  • TV for institusjon
  • TV for bedrift
  • TV for offentlig visning

Stadig flere bedrifter oppdager hvor viktig det er å ha en god TV-løsning – også på jobben.

Kontakt oss så bistår vi din bedrift med å velge optimal TV-løsning for din bedrift!

Artikler

SIKKER Bruker - et enda sikrere brukerkonsept fra Sodvin

SIKKER Bruker er en ny og oppgradert versjon av SIKKER Total, med fokus på økt sikkerhet!

On-Guard – en suite av Premium sikkerhetstjenester

Endelig har vi, i en tidligere jungel av sikkerhets- og støttesystemer, samlet våre prefererte sikkerhet- og sårbarhetstjenester i en egen Premium-suite. som vil kaller On-Guard.

Hva gjør man med historikken når man bytter til skybaserte økonomisystemer?

En del bedrifter er i ferd med å skifte fra Visma Global og Visma Business til skybaserte økonomisystemer som Tripletex, Poweroffice og Business Next. Dilemmaet er, hva gjør vi med regnskapshistorikken fra det gamle økonomisystemet?