Group 2585

Bredbånd

Næringslivets behov for kapasitet på bredbånd øker kontinuerlig. Med fiber får din bedrift et raskere, mer stabilt, skalerbart og sikrere nettverk. Vi har også TV-pakker for hele bedriftsnorge!

Nettverk som en tjeneste fra Sodvin

Fiberlinjer

Sodvin leverer fiberlinjer til bedrifter som er lokalisert i et område hvor fiber er tilgjengelig. Vi etterstreber å til enhver tid kartlegge og finne den mest optimale bredbåndsløsningen basert på våre kunders behov.

I tillegg til å levere fiber i områdene hvor vi i Sodvin selv står for fiberutbygging (Heim, Orkland og Hitra), tilbyr vi også fiberlinjer i hele Norge og store deler av Norden via vårt samarbeid med Global Connect og Telia.

 

Ønsker du bistand med bredbåndslinjer og fiber for din bedrift? Kontakt oss, så skal vi undersøke hvilke muligheter du har på din lokasjon.

Planlegge fiberutbygging for bedrifter - Sodvin

Fiberutbygging

Sodvin jobber fortløpende med å bygge ut fibernettet både i Heim, Orkland og på Hitra. Vi har allerede bygget ut store deler, og har flere prosjekter pågående.

 

Vi leverer markedets raskeste og mest stabile bredbåndsløsning til konkurransedyktige priser.

Befinner din bedrift seg i et område uten fibertilkobling? Ønsker du mer informasjon om mulighet for utbygging av fiber, eller om vi planlegger fiber i ditt område? Send oss en melding via linken under.

Hotell til bedrifter - Sodvin

TV-pakker

Sodvin leverer ulike TV-pakker, tilpasset din type bedrift:

 

  • TV for hotell,
  • TV for institusjon
  • TV for bedrift
  • TV for offentlig visning

Stadig flere bedrifter oppdager hvor viktig det er å ha en god TV-løsning – også på jobben.

Kontakt oss så bistår vi din bedrift med å velge optimal TV-løsning for din bedrift!

Artikler

Hvorfor din bedrift trenger utvidet e-postsikkerhet i tillegg til Microsoft Exchange Online

I dagens digitale landskap er e-post en hjørnestein i bedriftskommunikasjonen.

6 grunner til hvorfor behovet for en brannmur er like viktig som før, selv om alt er skyen!

Vi ser i denne artikkelen nærmere på noen viktige punkter på hvorfor behovet for en brannmur er like viktig som før. Selv om bedriftens systemer er knyttet til skydrift.

Hvorfor det er så viktig å ha en ordentlig brannmur i bedriftens IT-miljø, og holde den oppdatert.

I den digitale tidsalderen har datasikkerhet blitt en kritisk faktor for enhver bedrifts suksess. I hjertet av et solid IT-sikkerhetsoppsett finner vi en brannmur – en digital barriere som beskytter bedriftens verdifulle data og systemer mot trusler ...