Group 2535

PC-utstyr

Vi har egen netthandel for våre kunder, og bistår med innkjøp eller leie av PC, MAC, skjerm, tastatur, mus og mye mer.
Group 2546

Hardware

​Vårt mål er at våre kunder skal kunne henvende seg til oss for alle anskaffelser innen Hardware. Vi har gjennom årene fått erfaring med svært mye varierende IT-utstyr, og derav opparbeidet en "best practise" innen de fleste områder.

Group 2797

Rådgivning, implementering og vedlikehold

Vi har erfarne konsulenter som kan bistå med rådgivning, implementering og vedlikehold av alt lokalt utstyr, og våre teknikere er sertifisert på hardware fra de ledende produsentene.

Group 2428

Klargjøring av maskiner

Klargjøringstjenesten av nye maskiner er en høyt verdsatt tjeneste for våre kunder. Maskiner anskaffet via oss blir installert med ønsket programvare og brukerprofiler, renset for unyttig programvare og oppdatert med siste versjon av alle "Updater og fixer".

Group 2882

Leie PC-utstyr

Visste du at utstyr også kan være en tjeneste? Ved å leie utstyr istedenfor å kjøpe vil investeringen og risikoen være mindre, mens  gjenbruksfaktoren og miljøperspektivet blir større. 
Group 2692

Kjøpe PC-utstyr

Innkjøp av utstyret alle trenger på jobben – til enhver tid – kan mild sagt være stressende. Ikke for oss. Vi stortrives med å hjelpe kundene våre handle akkurat det de trenger –  hverken mer, eller mindre.
Group 2699

Utstyrspakker

En stor del av onboardingen av nye ansatte er å sørge for at utstyret de trenger er på plass. Vi bistår dere med å sette sammen pakkeløsninger for de ulike type brukere bedrifter har. Man trenger jo ikke finne opp hjulet hver gang.
Kopi av Samsung kampanje med logo

Mousetrapper Lite Titanium Kampanje

Lite er basisproduktet blant Mousetrapper-produktene og er tilpasset etter et tastatur med normal størrelse. Lite er et sunt musealternativ som forebygger musearm og andre problemer som kan oppstå ved arbeid med en tradisjonell datamus.
Til kampanjetilbud
Sodvin Netthandel

Egen netthandel for våre kunder

Vi har en egen netthandelsløsning som er knyttet direkte opp mot våre fremste leverandører, og gir dere mulighet til å handle fra et stort vareutvalg med oversikt over lagerstatus. Dette er en lukket netthandelsløsning kun for bedriftskunder av Sodvin IT.

Når du er logget inn vil du se dine priser, lagerstatus og egen historikk.

Sodvin Netthandel

Noen av våre leverandører

Kontakt oss om kjøp eller leie av PC-utstyr