Group 2538

PC-utstyr

Vi har egen netthandel for våre kunder, og bistår med innkjøp eller leie av PC, MAC, skjerm, tastatur, mus og mye mer.
Group 2569

Hardware

​Vårt mål er at våre kunder kan henvende seg til oss for alle anskaffelser innen Hardware. Vi har gjennom årene fått erfaring med svært mye varierende IT-utstyr, og derav opparbeidet en "best practise" innen de fleste områder.

Group 2788

Rådgivning

Vi har erfarne konsulenter som kan bistå med rådgivning, implementering og vedlikehold av alt lokalt utstyr, og våre teknikere er sertifisert på hardware fra de ledende produsentene.

Group 2428

Klargjøring

Klargjøring av nye maskiner er en høyt verdsatt tjeneste for våre kunder. Maskiner fra Sodvin installeres med ønsket programvare og brukerprofiler, renset for unyttig programvare og oppdatert med siste versjon av alle "Updater og fixer".

Group 2538

Leie PC-utstyr

Visste du at utstyr også kan være en tjeneste? Ved å leie utstyr istedenfor å kjøpe vil investeringen og risikoen være mindre, mens  gjenbruksfaktoren og miljøperspektivet blir større. 
Group 2557

Kjøpe PC-utstyr

Innkjøp av utstyret alle trenger på jobben – til enhver tid – kan mild sagt være stressende. Ikke for oss. Vi stortrives med å hjelpe kundene våre handle akkurat det de trenger –  hverken mer, eller mindre.
Group 2469

Utstyrspakker

En stor del av onboardingen av nye ansatte er å sørge for at utstyret er på plass. Vi bistår dere med å sette sammen pakkeløsninger for de ulike type brukere bedrifter har. Man trenger jo ikke finne opp hjulet hver gang.
Sodvin Netthandel

Din egen netthandel hos Sodvin

Som kunde hos Sodvin har du tilgang til vår netthandelsløsning med produkter fra våre fremste leverandører. I nettgutikken har dere mulighet til å handle fra et stort vareutvalg med oversikt over lagerstatus. Dette er en lukket netthandelsløsning kun for bedriftskunder av Sodvin IT.

Når du er logget inn vil du se dine priser, lagerstatus og egen historikk.

Sodvin Netthandel

Noen av våre leverandører

1000930950

MicroConnect Safe Charge Kampanje

Med MicroConnect Safe Charge adapter er du sikker. Ladeadapteret gir fysisk datablokkering som forhindrer datatyveri og virus.

Til kampanjetilbud

Kontakt oss om kjøp eller leie av PC-utstyr