Group 2545

Nettverk

SIKKERT Nettverk er perfekt for bedrifter som vil ha et moderne og sikkert nettverk som bare virker.

Group 2500

Robust og sikkert

Vi har standardisert på nettverksutstyr fra Fortinet. De er ansett som en av verdens ledende produsenter av brannmurer, switcher og trådløse basestasjoner.

Group 2470

Optimalisert standardløsning

Sikkert og standard konfigurert nettverksutstyr optimalisert for ditt kontor. Skaleres kontorstørrelse, antall ansatte og type bruk.
Group 2430

Kontinuerlig monitorering

Alle nettverksenheter er knyttet inn i våre administrasjonskonsoll. Meldinger om feil eller uønsket aktivitet varsles automatisk til vår Helpdesk.

Group 2630

Sikkert Gjestenett

Som en del av tjenesten setter vi alltid opp et dedikert gjestenett. Dette for å ivareta sikkerheten til både gjester og bedriften.

Group 2428

Alltid oppdatert

Brannmurer, switcher og trådløse basestasjoner må oppdateres jevnlig for å ivareta sikkerheten. Dette gjør vi som en del av tjenesten!

Group 2799

Skreddersydd løsning

Mange bedrifter ønsker noe ekstra. Det kan du få! Om det er integrasjoner, VPN-tunneler eller annet. Mulighetene er mange, og kompetansen vår er god

Nettverk som en tjeneste fra Sodvin

SIKKERT Nettverk – oppsett, drift og support av nettverk og wifi

Nettverket i bedriften skal du kunne forvente at alltid  fungerer. Bare logg deg på – med trådløst eller kabel – med PC, Mac eller telefon.

SIKKERT Nettverk er derfor en løsning som sikrer bedriften optimal oppetid og optimal IT-sikkerhet.

La ekspertene våre håndtere oppdatering av brannmurer, VPN og firmwaren til AP-ene. Vi sørger for at alt er som det skal være!

Button

La oss ta en prat om nettverk