Group 2712

Forretningssystemer

ERP, CRM og støttesystemer for små og store bedrifter. Økt effektivitet handler ikke om å jobbe stadig fortere, det handler om å jobbe på en ny og smartere måte.
Sodvin - rådgivning forretningssystemr ERP

Velg riktig ERP-system

For mange bedrifter er det svært ressurskrevende å velge riktig økonomisystem. Det krever tid og kunnskap hos interne medarbeider som helst burde bruke tid på sine primæroppgaver. Samtidig kan rett ERP-system øke både lønnsomheten og effektiviteten til bedriften.

Sodvin har vært Visma-forhandler siden 1996. Ved å også tilby 24SevenOffice har vi markedets beste økonomisystemer for alle typer bedrifter. Hvilket system som egner seg for dere, kommer vi frem til etter et kartleggingsmøte.

Uansett hvilket system dere velger, sørger vi for god opplæring, en smidig implementering og rask support.

Vi kan forretningssystemer!

 

Vi har mange års erfaring med forretningssystemene som vi leverer, og vi kan dem ut og inn. Dermed sikrer vi at kundene våre får det systemet som egner seg best. Samtidig har vi medarbeidere med bakgrunn som autoriserte regnskapsførere. Denne kompetansen kombinert med inngående kjennskap til systemene, rigger oss godt for å kunne være en god rådgiver innen ERP og CRM. Som kunde hos oss får dere opplæring og support hele veien.

Satt på spissen, så er det bare regnskapet og kundeoppfølgingen dere må gjøre selv – selv om dette også kan automatiseres.

  • Rådgivning
  • Implentering
  • Support
  • Lang fartstid med forretningssystemer
  • Autoriserte regnskapsførere

Ta en prat med oss om forretningssystemer!

Våre forretningssystemer

Artikler

URL-forsvar er en vesentlig del av bedriftens IT-sikkerhet

URL-forsvar har blitt en viktig brikke i bedrifters IT-sikkerhet. For med et stadig økende antall målrettede Phishing-angrep (nettfiske), som alltid starter gjennom e-post, er det fremdeles en faktor som forblir konstant.  

Hva er tofaktorautentisering og hvorfor bør du bruke det?

Som en av de rimeligste og mest effektive måtene å redusere risikoen for hacking, kan tofaktorautentisering bidra til å redusere eventuelle tap av bedriftens data. Den bør være en obligatorisk del av bedriftens IT-sikkerhet.

Derfor bør du øke fokuset på datasikring

Norske bedrifter har dessverre for lite fokus på IT-sikkerhet. Bare halvparten av norske bedrifter har en responsplan for dataangrep, og like få har en plan for sikring av data.