Group 2712

Forretningssystemer

ERP, CRM , Lønn og støttesystemer for små og store bedrifter. Økt effektivitet handler ikke om å jobbe stadig fortere, det handler om å jobbe på en ny og smartere måte.
_MG_5552

Velg riktig ERP-system

For mange bedrifter er det svært ressurskrevende å velge riktig økonomisystem. Det krever tid og kunnskap hos interne medarbeider som helst burde bruke tid på sine primæroppgaver. Samtidig kan rett ERP-system øke både lønnsomheten og effektiviteten til bedriften.

Sodvin har vært Visma-forhandler siden 1996. Ved å også tilby 24SevenOffice har vi markedets beste økonomisystemer for alle typer bedrifter. Hvilket system som egner seg for dere, kommer vi frem til etter et kartleggingsmøte.

Uansett hvilket system dere velger, sørger vi for god opplæring, en smidig implementering og rask support.

Kontakt oss om forretningssystemer her

Vi kan forretningssystemer!

 

Vi har mange års erfaring med forretningssystemene som vi leverer, og vi kan dem ut og inn. Dermed sikrer vi at kundene våre får det systemet som egner seg best. Samtidig har vi medarbeidere med bakgrunn som autoriserte regnskapsførere. Denne kompetansen kombinert med inngående kjennskap til systemene, rigger oss godt for å kunne være en god rådgiver innen ERP,CRM og Lønn Som kunde hos oss får dere opplæring og support hele veien.

Satt på spissen, så er det bare regnskapet og kundeoppfølgingen dere må gjøre selv – selv om dette også kan automatiseres.

  • Rådgivning
  • Implentering
  • Support
  • Lang fartstid med forretningssystemer
  • Autoriserte regnskapsførere

Ta en prat med oss om forretningssystemer!

Våre forretningssystemer

Artikler

Microsoft 365 Copilot

Kunstig intelligens (AI) gjør sin vei inn i en rekke områder, og Microsoft-økosystemet er intet unntak. Det er bare et spørsmål om tid før alle begynner å utforske hvordan de kan dra nytte av dette verktøyet. Muligens har du hørt om de siste utviklin...

Microsoft har gjort endringer på 365-lisensabonnementene

Fra 1. oktober er den populære tjenesten Teams fjernet fra flere av Office 365- og Microsoft 365 abonnementene. Teams må kjøpes som et tilleggsprodukt.

Hvorfor din bedrift trenger utvidet e-postsikkerhet i tillegg til Microsoft Exchange Online

I dagens digitale landskap er e-post en hjørnestein i bedriftskommunikasjonen.