Group 2654

Spart energistyring

Møt Spart - et effektivt og forutsigbart ENØK-tiltak. Vi tar hele jobben og investeringen for din bedrift – så deles besparelsen. Enklere blir det ikke!

Group 2475

Risikofritt

Ingen faste kostnader eller lang bindingstid

Group 2475

Bærekraftig

Et godt grunnlag for miljøsertifisering

Group 2475

Strømsparing

Lavere strømregning fra første måned

Group 2475

Oversiktlig

Full oversikt over energi- og miljøeffekt i Spart-rapporten

Sodvin Spart

Spart forklart

Sodvin har utarbeidet en tjeneste som gir bedrifter full kontroll over sitt strømforbruk. Det kan redusere strømkostnader, uten å måtte investere i dyrt utstyr. Sodvin gjør hele jobben for din bedrift. 

Vi setter inn nødvendig utstyr og optimaliserer bedriftens forbruk, uten at bedriftens ansatte skal oppleve det som en ulempe eller styrete.

Spart består av avansert skydrift og smartstyring forvaltet av våre energieksperter.

Deltagelse i nødvendig energi- og klimatiltak for din bedrift har aldri vært enklere. 

Dette er Spart
Taxisentralen Spart-kunde erfaring med spart energistyring

Kundereferanse: Halvert strømforbruk

"Vi bruker lokal kompetanse og løsningen Spart fra Sodvin. Dette har de tre siste årene spart oss for store kostnader. 32 prosent lavere strømforbruk gjennom en treårsperiode er formidabelt"
 
–  Jens Onshuus, Daglig leder i Taxisentralen.
Les mer
Sodvin Spart 1

Vi investerer i din bedrift

I en Spartavtale er alle vinnere. Både du som bedrift og vi som leverandør. Ved oppstart vil du få en befaring og kartlegging.

 

Deretter vil det installeres Enøk-tiltak uten at du behøver å stå for innkjøp av nødvendig utstyr. Din bedrift vil få personlig oppfølging fra en av våre rådgivere, med en månedlig rapport som viser nøyaktig strømforbruk.

Sodvinenergi6

Alt-i-ett energitjeneste

Vår tjeneste er utarbeidet for å gi bedriften full frihet og full kontroll på strømforbruket.

 

Vi legger opp styringsregler for dere slik at besparelse starter allerede fra første dag. Vi kvalitetsikrer, optimaliserer og drifter hele systemet. Det sikrer maksimal energibesparelse som betyr at bedriften nå kan skilte med smart, innovativ fokus på energi og bedriftens miljøprofil. 

Sodvin spart 3

100% kostnadsfritt

Spart er og blir helt kostnads- og risikofritt for norske bedrifter som din. Uansett om dere har ett bygg eller mange.

 

Vi tar utgangspunkt i et glidende gjennomsnitt av bedriftens energiforbruk de siste årene. Det din bedrift reelt sett sparer i forhold til eget referanseforbruk, deles 50/50 fra dag én.

Alle bedrifter har et sparepotensial – la oss sjekke ditt!

Artikler

Halvert strømforbruk – store penger Spart

Kundereferanse Taxisentralen: Taxisentralen fant det smartere å bruke intelligent teknologi for å spare på strømmen, enn å forsøke å prute på strømprisen eller senke temperaturen. I desember var besparelsen 52 prosent, noe som alene betyr 38.000 spar...

Bærekraftig energiforbruk innen 2030

Bærekraft er viktigere enn noen gang, og tiltak som imøtekommer kravene kan frigjøring kapital til videreutvikling og vekstfremmende investeringer for bedriften. Kunder, ansatte og myndigheter setter økte forventninger til at bedriften gjøre noe med ...

Bruk energi på andre ting enn høy strøm

Det gjelder å minimere toppene av strømforbruket, slik at de blir et mer balansert energiforbruk gjennom større deler av døgnet. Hvordan kan bedriften løse dette?