Vi i Sodvin ønsker å bidra til gode opplevelser for medlemmene

Med Xakt Medlem fra Sodvin får treningssenteret et komplett medlemssystem som hjelper deg å gi gode treningsopplevelser til dine medlemmer, på en effektiv og lønnsom måte.

Vi i Sodvin setter pris på våre kunder. Måten vi ønsker å vise det på er ved å ta vare på, og bidra til medlemmenes ve og vel på ditt treningssenter. Ved å sette våre kunders kunder (medlemmene) i fokus, og å bidra til økt trivsel og fokus på kundeopplevelser, vil vi også bidra til bedre drift og resultat for våre kunder.

Klarer vi å skape gode kundeopplevelser, vil vi også få mer lojale kunder. Flere kunder vil vende tilbake, og mange vil skaffe oss nye kunder ved å dele sine erfaringer med andre. Treningssenterets beste markedsfører er en fornøyd kunde.

Medlemmet i fokus

Medlemmene på treningssenter er ulike og mangfoldige. Ulike kunder må også behandles ulikt. Noen ønsker å betjene seg selv, via nettpåmelding, booking etc, mens andre ønsker kontakt med rådgiver eller personlig trener for tett oppfølging. Vi skal sammen sørge for at alle blir fornøyde, og at alle opplever treningssenteret som et godt sted å være. Dette gir både trivsel, hygge og gode treningsopplevelser.

Vi har laget Xakt Medlem som et veldig fleksibelt medlemssystem. Vi gir mulighet til at medlemmene i stor grad kan betjene seg selv, men også at systemet kan tilrettelegges og benyttes på en måte hvor det er mer direkte kontakt med medlem.

 

Ta kontakt