forside

 

Slik ser forsiden til den nye Sodvin-appen ut. Den viser deg spotprisen, dersom man trykker inn på denne kan man se spotprisen hele dagen og morgendagen, time for time. 

detaljer vær Fordelen med å vite temperaturen gjør det lettere å planlegge om man kan skru av varmepumpa for dagen, eller om man bør skru opp på grunn av kaldt vær, og når det evt er mest gunstig å gjøre dette i forhold til strømprisen. 

smartlading

Med smartlading bestemmer appen i forhold til når strømprisen er lavest at den må lade. For å få til dette er det bare å legge til din bilapp/lader inn i appen så vil de samarbeide for å lade opp bilen din til best mulig pris. 

 

Pulsmåler med sanntidsforbruk 

 

Med puls-måleren fra Sodvin kan du se hvor mye strøm du bruker akkurat nå.

Med mulighet til å se forbruket i sanntid er det lettere å tilpasse din bruk av strøm til når strømmen er billigst og dermed spare penger! Med puls-måler er det også mulighet til å sette en forbruk grense i appen, slik at den varsler deg om du bruker over ønsket antall kW.

pulsmåler

 

Meld interesse for pulsmåler her: 

Ved å sende inn bestilling via dette skjema bekrefter jeg bestilling av pulsmåler til kr. 399,-, månedspris kr. 19,-/mnd.