Group 3007

Strømforsikring

Strømforsikring med trippelgaranti – en ekstra trygghet i hverdagen. Salg av strømforsikring er midlertidig stanset, men aktive avtaler er fortsatt gjeldende. Vi ser frem til å ta imot flere forsikringskunder snarlig.

Tryggere hverdag med Strømforsikring fra Sodvin

 

Få dekket strømregning eller egenandel om du blir syk, arbeidsledig eller opplever elektriske feil.

Slik fungerer Strømforsikring fra Sodvin:

Strømforsikring er en tilleggstjeneste som gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Med Strømforsikring får du færre bekymringer dersom du blir syk, arbeidsledig eller opplever å måtte betale egenandel for elektriske feil.

Vår strømforsikring koster kun kr. 1,50 per dag, og gir deg tre enkle fordeler:

  • 0,- i strømregning om du blir syk
    Blir du sykemeldt dekker vi kostnadene for strøm og nettleie i inntil 6 måneder. Maksimalt beløp per måned er 5000,-. 
  • 0,- i strømregning om du blir arbeidsledig
    Blir du arbeidsledig dekker vi kostnadene for strøm og nettleie i inntil 6 måneder. Maksimalt beløp per måned er 5000,-.
  • 0,- i egenandel om lynet slår ned
    Ødelegges elektronisk inventar av lynnedslag, overspenning eller elektriske feil får du normalt dette dekket av innboforsikringen. Men ofte må du likevel betale en betydelig egenandel. Vi dekker egenandelen din med inntil 4000,-.

Relaterte artikler

Effektive grep for kontroll på strøm og forbruk i 2023

Hvert år på denne tiden får vi som regel mange spørsmål om både strømpriser og nettleie. Tiden er inne for å iverksette noen konkrete tiltak rundt forbruk, strøm, miljø og utgifter. Å ha en trygg og forutsigbar strømavtale hjelper mye, men det er ogs...

Rettferdighet for strømkundene

Det er et godt og etablert prinsipp at innbyggere skal betale likt for samfunnskritisk infrastruktur og tjenester, uavhengig av hvor de bor. Dette bør også gjelde for strømnettet – som ingen klarer seg uten.

Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

Tidligere har du fått alt som handler om strøm på samme regning, men nå som strøm og nettleie er på separate fakturaer kommer det inn en del spørsmål om hva som er forskjellen.