Group 3007

Strømforsikring

Strømforsikring med trippelgaranti – en ekstra trygghet i hverdagen. Salg av strømforsikring er midlertidig stanset, men aktive avtaler er fortsatt gjeldende. Vi ser frem til å ta imot flere forsikringskunder snarlig.

Tryggere hverdag med Strømforsikring fra Sodvin

 

Få dekket strømregning eller egenandel om du blir syk, arbeidsledig eller opplever elektriske feil.

Slik fungerer Strømforsikring fra Sodvin:

Strømforsikring er en tilleggstjeneste som gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Med Strømforsikring får du færre bekymringer dersom du blir syk, arbeidsledig eller opplever å måtte betale egenandel for elektriske feil.

Vår strømforsikring koster kun kr. 1,50 per dag, og gir deg tre enkle fordeler:

  • 0,- i strømregning om du blir syk
    Blir du sykemeldt dekker vi kostnadene for strøm og nettleie i inntil 6 måneder. Maksimalt beløp per måned er 5000,-. 
  • 0,- i strømregning om du blir arbeidsledig
    Blir du arbeidsledig dekker vi kostnadene for strøm og nettleie i inntil 6 måneder. Maksimalt beløp per måned er 5000,-.
  • 0,- i egenandel om lynet slår ned
    Ødelegges elektronisk inventar av lynnedslag, overspenning eller elektriske feil får du normalt dette dekket av innboforsikringen. Men ofte må du likevel betale en betydelig egenandel. Vi dekker egenandelen din med inntil 4000,-.

Relaterte artikler

Ny strømstøtteordning

Høsten er godt i gang og temperaturen synker, noe som også merkes på strømprisen for tiden. Regjeringen har fortsatt strømstøtte som tiltak mot høye strømpriser, og fra september i år er det ny strømstøttemodell som gjelder.

Spar penger og miljø med Sodvin sin strømapp

Sodvin Strømapp er et fantastisk verktøy for å utnytte fordelene med timepriser på strøm. Appen gir deg muligheten til å spare penger, samtidig som du får bedre oversikt over ditt strømforbruk. Ved å ta i bruk strømappen kan du optimalisere din strøm...

Effektive grep for kontroll på strøm og forbruk i 2023

Hvert år på denne tiden får vi som regel mange spørsmål om både strømpriser og nettleie. Tiden er inne for å iverksette noen konkrete tiltak rundt forbruk, strøm, miljø og utgifter. Å ha en trygg og forutsigbar strømavtale hjelper mye, men det er ogs...