Bestill Trådløst bredbånd

Dette er et generelt bestillingsskjema for privatkunder.

Bestillingen er bindende, men vi tar forbehold om at det er fri sikt til en av våre radiomaster.

Priser for oppkobling

Etablering/montering kr. 2.990,-

Etablering av Trådløst Bredbånd forutsetter fri sikt til radiosender i henhold til Sodvin sin anvisning. Eventuell rydding av trær for å få fri sikt til radiosender, er kundens ansvar. Prisen inkluderer utvendig antenne og 1 stk. trådløs mesh-boks, antenna monteres på yttervegg og meshboksen plasseres inne i huset.

Bytte av juridisk eier kr. 490,-

Gebyr for bytte av juridisk eier ved overtakelse etter tidligere abonnement, med forbehold om at abonnementet løper uten opphold.

Oppkobling av TV-utstyr kr. 990,-

Ved behov for hjelp til oppkobling av TV-utstyr av montør faktureres dette i tillegg. Dette kan du fint gjøre selv, hvis ønskelig.

Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste.

Standardavtale bredbånd

Standardavtale TV og underholdning

Opplysninger om angrerett

Angrerettskjema

Her er ulike måter å se på TV fra Sodvin på:

Sodvin Fiber leie tv og utstyr Telia

Telia-Box 

Telia-Box kan leies for 49,- pr. mnd i tillegg til månedspris på TV-abonnement fra Sodvin. Da får du Lineær-TV slik du kjenner den samt smartfunksjoner som gjør TV-hverdagen fleksibel. Telia-boxen brukes for å se TV-innhold fra Telia, den har innebygd Chromecast, stemmestyring og mulighet for opptakstjeneste for et tillegg på kr 99,- pr. /mnd.

Telia Play med Sodvin

Telia Play

Appen Telia Play kan lastes ned fra Google Play eller AppStore for å se TV på mobil, nettbrett, airplay, Apple-TV, Chromecast hjemme, på hytta eller på reise. Appen Telia Play er inkludert i TV-abonnement fra Sodvin.

Apple TV med Sodvin

Apple TV

Apple TV kan leies og brukes til strømming og TV, gjerne med appen Telia Play. Boksen kan også brukes for strømmetjenester fra andre innholdsleverandører. Med Sodvin kan du leie Apple TV for kr. 59,- per mnd i tillegg til månedspris på abonnement.