Her kan du si opp din internettavtale med oss

Den enkleste måten å si opp din internettavtale med oss er ved å fylle ut skjemaet på denne siden, men du kan også nå oss over telefon og e-post.

Husk å legge til alle aktuelle tjenester du ønsker å si opp.

 

Sentralbord og generelle henvendelser om internett:

+47 72 45 01 00

Man - Fre 09.00 - 15.00

E-post: post@sodvin.no

 

Vakttelefon:

+47 90 71 01 00

Man - Fre: 16 - 21, Lør - Søn/helligdager: 10 - 20

Ofte stilte spørsmål

Hvordan endrer jeg hastigheten på mitt internett?

Ønsker du å endre hastigheten på ditt bredbånd, kontakt oss her, eller ring oss på 72 45 01 00.

Kontakt oss

Hva gjør jeg med internett-utstyret hvis jeg skal si opp min avtale?

Ved oppsigelse av internett-avtale må modem leveres inn. Dette tilhører Sodvin, og dersom det ikke blir levert tilbake faktureres kunden. Det samme gjelder dersom du skal flytte. Unntak er hvis internett-abonnementet skal tas over av en annen, for eksempel ved kjøp og salg av bolig. Da omregistrerer vi utstyret som står i boligen på ny eier av abonnementet. I slike tilfeller vil det komme et omregistreringsgebyr på kr. 390 til ny eier av abonnementet.

Hvordan demonterer jeg modemet ved innlevering?

Ved oppsigelse av internettabonnement må modem leveres inn. Hvordan modemet demoneres vil komme an på hvilken teknologi du har. Det som er viktig at alle kabler og strømforsyning blir levert. Vær ekstra forsiktig med fiberkabel, den kan tas ut i veggkontakt, men fortsatt være koblet i på modemet. På Coax er det viktig at man skrur forsiktig på kabelen, og ikke tar i for mye. Ta konakt på 72 45 01 00 dersom du ønsker videre veiledning.

Hvor lang bindings-/og oppsigelsestid har jeg?

Alle våre internettavtaler har 12 måneder binding fra oppkobling. Avtalene har en oppsigelsestid på inneværende måned + neste måned.

Hvor finner jeg angrerettskjema?

Alle våre private kunder har rett til å gå fra avtalen innen 14 dager uten å oppgi noen grunn for det. Dersom angreretten skal benyttes, sendes ferdig utfylt angrerettskjema til: Adresse: Sodvin AS, Trondheimsveien 7C, 7200 Kyrksæterøra e-post: fiber@sodvin.no

Hvordan avslutter jeg mitt abonnement?

For å avslutte ditt abonnement, ta kontakt med oss ved å følge lenken.

Til skjema og info

Artikler om internett

Prisjusteringer og endringer fra 01.03.23

Her finner du prisjusteringer og endringer som gjelder fra 01.03.23 på TV og internett.

For deg uten tilgang til fiber

For deg som bor eller har hytte i områder uten tilgang på fiber, er trådløst bredbånd en mulighet. For med Trådløst Bredbånd slipper du unna gravearbeid på eiendommen din.

Hvorfor du bør velge fiber fra Sodvin

Underholdningsbehovet vårt har endret seg veldig mye de siste årene, både når det kommer til strømming, surfing, gaming og andre digitale tjenester. Vårt mål er at alle skal ha mulighet for et høyhastighetsnett – uansett hvor man bor.