deafult-img

Her bygger vi fiber!

Se hvilke områder vi for øyeblikket planlegger eller bygger fiber! I kartet kan du også se om ditt område allerede har fiber fra Sodvin.
Knarrlagsund Webkamera-1

Knarrlagsund

Fiberutbyggingen på Knarrlagsund pågår, og vi starter snart med gravearbeidet.

Send inn interesseskjema
Hitra

Taftøyan

Prosjektet med fiber til Taftøyan pågår, det legges for tiden rør i området. Med forutsetning om at tilstrekkelig antall kunder bestiller så ser vi for oss å sette spaden i jorda våren/sommeren 2023.

Send inn interesseskjema

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg få fiber?

Dersom din bolig ikke er innenfor noen av områdene, kan du skrive deg opp på interesselisten. Gjerne få med deg naboen også. Vi er avhengige av mange interesserte for å starte utbygging i et område. Når det blir bestemt at vi skal bygge ut i ditt område, vil alle som bor der få tilsendt info og tilbud fra Sodvin.

Skriv deg opp på interesselisten her

Hvordan graver jeg ned trekkrør?

Dersom du har bestilt fiber til din bolig må trekkrør graves ned på egen eiendom før det er klart for montering. Det blir oppgitt knutepunkter som kunden selv må grave fra, det skal graves grøft fra dette punktet og inn til husvegg. Her legger du det tynne fiberrøret som er beregnet din bolig. Under finner du en enkel beskrivelse på hvordan du graver ned trekkrøret. Dersom trekkrøret som er beregnet din bolig er fort kort, ta kontakt med oss på mail, eller ring oss på 72 45 01 00, så ordner vi med ekstra rør og skjøter til deg.

Slik graver du trekkrør

Hva gjør jeg når gravingen er utført?

Når graving er utført, gi beskjed til oss på mail eller på 72 45 01 00.

Kontakt oss på mail

Når kan jeg forvente at montering vil skje?

Når trekkrør er gravd ned eller fiberkabel hengt til vegg vil neste steg være montering. En av våre montører vil ta kontakt med deg for å avtale tidspunkt for montering.