Historie

Sodvin Energi og Fiber – tidligere Hemnenett ble stiftet 1.juni 2001 og var den gang eid av Hemne Kommune, sparebanken Hemne og Hemne Kraftlag SA. I 2006 tok Hemne Kraftlag over hele selskapet.  Den 01.01.2018 skiftet selskapet navn og profil i takt med moderselskapet, og fikk navnet Sodvin Energi og fiber. I dag har vi fler tusen kunder fordelt på strøm, TV og bredbånd. Vi er 13 ansatte i selskapet. Vi holder til i Hollaveien 2 sentralt på Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag. 

Produkt

Bredbånd - Det satses stort på fiber. I tillegg til fiber leverer vi internett gjennom coax og radio. Ta kontakt for å finne ut hva som passer deg! 
Kabel TV - Vi leverer Telenor sine produkter gjennom oss. De har en fullstendig TV-løsning med stor kanalpakke, filmleie, ukesarkiv med mer. 
Support - Vi har 5 servicemedarbeidere som for det meste er ute i nærområdet daglig for å yte service og bygge ut vårt fibertilbud til dere. 
Strøm - Vi ønsker å være din lokale strømleverandør, og jobber hele tiden med ny teknologi for å gjøre energiressursen vår så grønn som mulig, samtidig som du skal få de beste strømavtalene hos oss.