Aktiv energiforvaltning og energiledelse av Spart - Ferdig levert og konfigurert

Slik skapes besparelse og verdi i din bedrift med Spart

Vi gjør det enkelt for bedriften å tenke grønn omstilling og miljø. Med Spart fra Sodvin slipper du komplisert konfigurasjon, ekstra moduler og innkjøp av hardware. Spart settes opp kostnadsfritt og du sparer penger fra første dag.

Avansert skydrift og smartstyring ferdig forvaltet av eksperter. Enklere blir det ikke!



 

 

 • 1. Planlegging

  Vi starter samarbeidet med å kjøre en kort analyseperiode hvor vi ser på bedriftens energibehov og finner optimal energiprofil. Sammen legger vi en plan for veien videre.

 • 2. Installasjon

  Våre installatører ordner alt fra befaring til fiks ferdig installasjon på kort tid. I tillegg til våre egne installatører har vi også samarbeid med Bravida og Proff El & IT.

 • 3. Energikalender

  Systemets brukere har individuelle tilganger og kan raskt og enkelt overstyre for fleksitid eller legge inn ferier.

 • 4. Opplæring

  Spart er enkelt å bruke. Systemet krever ingen administrasjon fra bedriften. Vi gjør de tidkrevende løftene for dere. Likevel tilbyr vi opplæring på betjening når det gjelder valgfri styring og bruk.

 • 5. Optimalisering

  Våre energirådgivere vil kontinuerlig kvalitetssikre at alt virker slik det skal. Vi sørger for trygg drift og god fortjeneste på energibesparelsen.

 • 6. Rapportering

  Energi og miljø er kjernen av Spart. Derfor er gode rapporter direkte til ledelsen viktig. Vi sender månedlig ut et bilde av hvor effektivt systemet fungerer. Rapporten tydeliggjør også bedriftens miljøbidrag.

Informasjon om Spart-portalen

Ofte stilte spørsmål