Vi kjører nå på med kampanjetilbud til nye private kunder på Kyrksæterøra - bestill lynraskt internett, stor TV-pakke og full trådløs dekning i hele huset idag!

Kampanjetilbud privatkunder Kyrksæterøra
ProduktOrdinær prisKampanjepris
Etablering fiberkr. 6.990,-kr. 0,-
Montering fiberkr. 2.490,-kr. 0,-
HUSHOLDNING
Totalpakke privat - Internett 500Mbit,
TV & Strømming 50 poeng og Premium Wifi *
kr. 1.278,-/mndkr. 649,-/mnd
Kun internett privat 500Mbitkr. 929,-/mndkr. 299,-/mnd
Totalpakke privat - internett 100Mbit, TV & Strømming 50 poengkr. 978,-/mndkr.  549,-/mnd
Kun internett privat 100Mbitkr. 629,-/mndkr. 299,-/mnd
FRITID
Totalpakke fritid - Internett 50Mbit,
TV & Strømming 5 poeng
kr. 878,-/mndkr. 449,-/mnd
Kun internett fritid 50Mbitkr. 579,-/mndkr. 299,-/mnd
TV MINI
Kun TV + Internettsignal 10Mbit for bruk av tv-dekoder, TV & strømming 5 poengkr. 398,-/mndkr. 199,-/mnd

Med fiber fra Sodvin får du også:

Inkludert i totalpakken får du med både internett og TV Les mer om TV-pakken her

For å få TV trenger du en TV-boks (dekoder) som du vil få levert fra oss. Denne koster kr. 49,-/mnd i leiepris.

Bestiller du abonnementet Totalpakke husholdning, med internett 200Mbit eller høyere og TV, får du også med Premium Wifi inkludert i prisen. Les mer om Premium Wifi her

Bestiller du strømavtale fra Sodvin i tillegg til totalpakke privat med internett/tv, får du kr. 49,- pr. mnd i rabatt på ordinær pris på internettabonnementet ditt.

Pris for etablering og montering er engangssum, mens abonnement er oppgitt som pris pr. mnd. Kampanjepriser gjelder for de 6 første månedene etter oppkobling. Vi kan tilby oppdeling av betaling av faktura for etablering og montering 

Vi tilbyr utsatt oppstart i inntil 12 måneder ved bestilling nå. Dette gjelder kunder som feks har bindingstid hos andre leverandører.

Vilkår og betingelser

Ordinære priser

Ordinære priser nevnt i kampanjetilbudet er gjeldende pr. dato kampanjetilbudet lages. Disse er ikke statiske og kan bli prisjustert ved en senere anledning

Etableringskostnad        
Dette forutsetter at kunden graver på egen eiendom eller iht. graveplan. Dette trenger ikke kundene å gjøre på dette prosjektet med mindre de ønsker å bestemme hvor det skal graves.  Der oppgis knutepunkter hvor kundene må grave seg frem til. I denne prisen er det tatt hensyn til egeninnsats i form av graving av grøfter etc. Det er forutsatt at grunneier selv utfører nødvendig finplanering og plensåing på egen eiendom.

Monteringskostnad      
Inkluderer modem og montering til 1. punkt i huset. Flere punkter kan monteres etter avtale, mot tillegg i prisen. Bestiller du kun internett, ikke totalpakke, tilkommer et tillegg på kr. 1.500,- på montering.

Øvrige betingelser:
Alle priser forutsetter 12 måneders bindingstid og leveranse av internett/tv, Premium Wifi og strømavtale. Ved brudd på avtale innenfor denne perioden påløper bruddgebyr. Alle kostnader er inklusive mva.

Ønsker du pris på andre hastigheter, ta kontakt med oss eller les om øvrige abonnement her

For øvrige leveringsvilkår, samt produktinformasjon, vises til Sodvin sine standardvilkår for TV, internett og strøm på www.sodvin.no 

Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste.