Generell bestilling Trådløst Bredbånd

Dette er et generelt bestillingsskjema for privatkunder. Bestillingen er bindende, men vi tar forbehold om at det er fri sikt til en av våre radiomaster. Bestilling av abonnementet Trådløst Bredbånd Fritid forutsetter at boligen er registrert som fritidsbolig. Prisene forutsetter at informasjonen du har fylt ut i skjemaet er korrekt. Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med oss her eller ring oss på 72 45 01 00.

Er fakturaadresse den samme som oppkoblingsadresse?
 

Priser på abonnement gjelder fra 01.11.22.

LEVERINGSVILKÅR

Ordinære priser

Ordinære priser på produktene er gjeldende pr. dato. Disse er ikke statiske og kan bli prisjustert ved en senere anledning.

Etablering og montering

Pris for etablering og montering er en engangssum, pris for abonnement er pr. mnd. Vi kan tilby oppdeling av betaling av faktura for etablering og montering.

Øvrige betingelser:
Bestilling av abonnementet Trådløst Bredbånd Fritid forutsetter at boligen er registrert som fritidsbolig. Alle priser forutsetter 12 måneders bindingstid. Alle kostnader er inklusive moms. Ved brudd på avtale innenfor bindingstid påløper bruddgebyr. Alle kostnader er inklusive mva.

For øvrige leveringsvilkår, samt produktinformasjon, vises til Sodvin sine standardvilkår for TV, internett og strøm på www.sodvin.no/

Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste