Tv abonnement

Selve TV-abonnementet koster akkurat det samme som før - standardpris 499 kr i måneden. Dersom du har både TV og internett fra Sodvin vil du som en  standardkunde få 199 kr i rabatt per måned - ettersom du har to produkter hos oss. Det skal lønne seg å være totalkunde hos Sodvin.  

Med Telia så slipper du å betale kortavgift slik du må til Telenor. Dermed blir standardprisen på abonnement 25 kr billigere per måned. 

Dekoderleie 

Dekoderleie kommer i tillegg til ordinærpris. Dersom du har leid dekoder hos Telenor har dette kostet deg 99 kr i måneden. Dekoderleie hos Telia koster 49 kr i måneden. DIn dekoderleie vil dermed bli billigere etter overgangen. 

Dersom du har kjøpt dekoder/CAM så er det kanskje snart på tide å bytte den ut? Funksjoner forsvinner fra gamle dekodere da disse krever en del vedlikehold, og du som kunde vil ikke få en optimal TV-opplevelse. Derfor tillater vi kun leie av dekoder fremover, for å være sikker på at boksen du har er tilstrekkelig oppdatert til enhver tid. 

Dersom du eier en dekoder fra før vil abonnementet ditt med en leiedekoder bli 24 kr dyrere i måneden når man trekker fra kortavgiften som du nå slipper. 

Opptaksfunksjon 

Hos Telenor må du ha en egen boks med opptaksfunksjon som koster 129 kr i måneden. Hos Telia fungerer dette litt annerledes. Her kan du bruke akkurat samme boks som ellers, fordi opptaksfunksjonen er skybasert. Dekoderleien blir derfor fortsatt 49 kr i måneden, og så legges det på 99 kr i måneden per kunde for opptaksfunksjonen. Da kan du også laste ned og ha lagret innhold som du ser videre via Telia Play appen. Du slipper også å betale noe ekstra dersom du ønsker en ekstra dekoder. 

Pris
1 dekoder m/opptak2 dekodere m/opptak
Telenor129 kr per måned258 kr per måned
Telia149 kr per måned198 kr per måned

Er du strømkunde? 

Dersom du  i dag ikke er, men velger å bli strømkunde hos Sodvin gir vi deg nok en rabatt på 39 kr per måned på din internettfaktura. Da har du lukket gapet på de 24 kr ekstra du må betale dersom du går fra kjøpt dekoder/CAM til leiedekoder. 

2 måneder gratis 

 I overgangen fra en TV-leverandør til en annen så gir vi deg gratis TV og dekoderleie i to hele måneder. Dette gjelder altså kun hvis du har TV fra Telenor gjennom oss fra før. Hvis vi overfører dette direkte til den økte kostanden på 24 kr i måneden, så er det flere år til du faktisk må betale på disse 24 kronene.

Vi beklager så mye denne ulempen dette medfører deg som kunde, men vi håper likevel du blir fornøyd med TV fra Telia! Denne endringen blir gjort på bakgrunn av tilbakemeldinger vi får fra kundene våre, og vi håper og tror at du som kunde vil få en enda bedre TV opplevelse.